Luton vs Aston Villa – England

Hemmalaget Luton

Luton vs Aston VillaLuton har inget att förlora när man idag möter storlaget Aston Villa på hemmaplan. Idag har man chansen att slå ett bättre lag som har spelat i Premier League i många år så motivation är inget problem.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Många lag som är bättre på pappret har haft det svårt på Lutons hemmarena på Kenilworth Road och det är en kompakt arena. Många lag har haft det kämpigt där i cupsammanhang och man har självförtroendet efter att ha vunnit med 3-0 seger mot Plymouth i helgen.

Bortalaget Aston Villa

Det är väldigt länge sedan man spelade första omgången i League Cup och fokuset den här säsongen är nog ingen annan än att ta sig upp till Premier League igen.

Lagets nya tränare Roberto Di Matteo fick dock ingen bra start då man torskade på ett sent mål mot Hillsborough i Söndags. Förmodligen blev man besvikna av det resultatet men om man tittar på spelet så såg det bra ut och visst kan man förlora någon gång om spelet ändå finns där. Med tanke på att man vann endast ett fåtal matcher förra säsongen så är man nog lite känslig för hur starten går detta år. Går det bra redan från början så kan det bära långt och motsvarande tvärtom.

Så här tänker vi

Båda lider lite av dåligt försvar så vi spelar Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos LeoVegas

Vi spelar: Båda lagen gör mål hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar