Malaga vs Las Palmas – La Liga

Hemmalaget Malaga

Malaga befinner sig i en urusel form just nu och försvarsspelet är lika dåligt som anfallsspelet är. Idag måste man ta nya tag för att inte ytterligare tappa poäng.

Kanske kan den senaste matchen som slutade oavgjort tända en gnista hos spelarna. Formen just nu är två oavgjorda och 4 förluster på sex försök. I den förra matchen kunde man skymta ett försvarsspel som faktiskt fungerade och det gjorde att mittfältet och anfallsspelarna kom mer till sin rätt.

Bortalaget Las Palmas

Las Palmas befinner sig också i en hopplös formkurva och man spelar riktigt svagt på bortaplan. Det konstiga är att man har bra kvalitetsspelare i truppen. Men statistiken talar emot laget för på bortaplan har man förlorat 70% av alla de matcher man har spelat.

Nu är man inne i en två matcher lång förlustsvit och kanske vill man ta sig ur den dåliga statistiken genom att vinna i dagens match.

Så här tänker vi

Med två lag som har så dålig formkurva har vi hittat ett spel som passar oss bra. Båda lagen gör mål – Nej till oddset 1.90 hos Ladbrokes.

Vårt speltips:  Båda lagen gör mål – Nej hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com