Malaga vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Malaga

Det börjar se allt mer ljust ut för Malaga. Det började riktigt dåligt för laget i början av säsongen men de verkar nu ha hittat ett sätta att vinna på. I matchen mot Real Sociedad förra helgen kunde vi se lagets bästa prestation.

Gonzalo Castro som är yttermittfältare är lagets hetaste spelare just nu. Han har gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna. Eftersom Malaga fortfarande befinner sig i botten så förväntar vi oss att de gör allt för att vinna matchen idag. Receptet för seger har de hittat så nu gäller det att fullfölja det.

Bortalaget Real Betis

Real Betis svaga form borde börja oroa ledningen nu. De spelade helt okej mot Atletico Madrid förra helgen men det är fortfarande sju matcher utan seger för laget. Av de sju matcherna slutade fem med förlust och då ramlar inte poängen in i den takt man vill.

I snitt släpper de in 1.93 mål per match den här säsongen och den siffran stiger till 2.29 när man spelar på bortaplan. Det är bara bottenlaget Las Palmas som har släppt in fler mål.

Så här tänker vi

Nu verkar Malaga ha hittat tillbaka till vinnarspåret igen och när de möter ett av de svagaste lagen när det gäller spel på bortaplan känns spelet givet. Vi väljer att spela Vinst för Malaga till oddset 2.20 hos Redbet

Vårt speltips: Vinst för Malaga till oddset 2.20 hos Redbet

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com