Malaga vs Real Betis – La Liga

Hemmalaget Malaga

Det börjar se allt mer ljust ut för Malaga. Det började riktigt dåligt för laget i början av säsongen men de verkar nu ha hittat ett sätta att vinna på. I matchen mot Real Sociedad förra helgen kunde vi se lagets bästa prestation.

Gonzalo Castro som är yttermittfältare är lagets hetaste spelare just nu. Han har gjort 3 mål på de 4 senaste matcherna. Eftersom Malaga fortfarande befinner sig i botten så förväntar vi oss att de gör allt för att vinna matchen idag. Receptet för seger har de hittat så nu gäller det att fullfölja det.

Bortalaget Real Betis

Real Betis svaga form borde börja oroa ledningen nu. De spelade helt okej mot Atletico Madrid förra helgen men det är fortfarande sju matcher utan seger för laget. Av de sju matcherna slutade fem med förlust och då ramlar inte poängen in i den takt man vill.

I snitt släpper de in 1.93 mål per match den här säsongen och den siffran stiger till 2.29 när man spelar på bortaplan. Det är bara bottenlaget Las Palmas som har släppt in fler mål.

Så här tänker vi

Nu verkar Malaga ha hittat tillbaka till vinnarspåret igen och när de möter ett av de svagaste lagen när det gäller spel på bortaplan känns spelet givet. Vi väljer att spela Vinst för Malaga till oddset 2.20 hos Redbet

Vårt speltips: Vinst för Malaga till oddset 2.20 hos Redbet