Malaga vs Sevilla – La Liga

Hemmalaget Malaga

Malaga kommer till den här matchen i en bra form med 4 vinster av fem möjliga i bagaget. Redan har två tränare fått lämna laget den här så krångliga säsongen för Malaga. Den nya tränaren har fått ordning på allting verkar det som och nu har man inte släppt in några mål på fem matcher av åtta möjliga. Innan Michel tog över som tränare gick det hela 16 matcher innan man klarade av att hålla nollan.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Något som har bidragit positivt för laget är också att anfallaren Sandro Ramirez har kommit tillbaka från småskador och han är i bra form. Den före detta Barcelonaspelaren har gjort fem mål på lika många matcher.

Bortalaget Sevilla

Sevilla har kommit tillbaka från en lite tråkigare period med sämre resultat än väntat. De är på gränsen att klara en topp fyra plats och det är nog mer än vad man förväntade sig när säsongen startade. Kan man förbättra sin statistik från sina bortamatcher så har man kanske en Champions League plats nästa år. På bortaplan har de bara gjort två mål på de fem senaste matcherna. Tyvärr släpper man också in 1.50 mål per match när man spelar borta och det håller inte riktigt för ett lag som försöker hamna i toppen av ligan.

Så här tänker vi

Malaga har rest sig som fågel Fenix och börjar se riktigt bra ut så vi väljer att spela Malaga eller oavgjort till oddset 1.90 hos Unibet

Vårt speltips: Malaga eller oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com