Malaga vs Sevilla – La Liga

Hemmalaget Malaga

Malaga kommer till den här matchen i en bra form med 4 vinster av fem möjliga i bagaget. Redan har två tränare fått lämna laget den här så krångliga säsongen för Malaga. Den nya tränaren har fått ordning på allting verkar det som och nu har man inte släppt in några mål på fem matcher av åtta möjliga. Innan Michel tog över som tränare gick det hela 16 matcher innan man klarade av att hålla nollan.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Något som har bidragit positivt för laget är också att anfallaren Sandro Ramirez har kommit tillbaka från småskador och han är i bra form. Den före detta Barcelonaspelaren har gjort fem mål på lika många matcher.

Bortalaget Sevilla

Sevilla har kommit tillbaka från en lite tråkigare period med sämre resultat än väntat. De är på gränsen att klara en topp fyra plats och det är nog mer än vad man förväntade sig när säsongen startade. Kan man förbättra sin statistik från sina bortamatcher så har man kanske en Champions League plats nästa år. På bortaplan har de bara gjort två mål på de fem senaste matcherna. Tyvärr släpper man också in 1.50 mål per match när man spelar borta och det håller inte riktigt för ett lag som försöker hamna i toppen av ligan.

Så här tänker vi

Malaga har rest sig som fågel Fenix och börjar se riktigt bra ut så vi väljer att spela Malaga eller oavgjort till oddset 1.90 hos Unibet

Vårt speltips: Malaga eller oavgjort hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar