Malmö FF vs AIK – Speltips Allsvenskan

Rydström Malmö FF speltips inför AIK allsvenskanDet är dags för ett toppmöte i Allsvenskan när AIK reser från Solna ner till Malmö för att försöka göra något de inte lyckats med sedan 1996, att vinna mot MFF i Allsvenskan på bortaplan. Tittar vi på säsongsinledningen är det inte mycket som talar för att de skulle lyckas med detta den här gången. MFF har gått rent och har 18 av 18 poäng efter sex spelade omgångar. AIK ligger på negativ kvalplats med fem inspelade poäng på sex matcher. Hur går det på Eleda Stadion i den första matchen av omgång 7 i Allsvenskan?

Datum: 7 maj 2023
Avspark: 15:00
Arena: Eleda Stadion (Malmö)
Domare: Glenn Nyberg (Sverige)

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö FF har inlett oerhört starkt

Inte ens de mest optimistiska himmelsblå fansen hade förväntat sig en så fin säsongsinledning i Allsvenskan. Malmö har gått rent på de sex första omgångarna och visat upp en strålande fotboll de senaste matcherna. Efter tre ganska tighta matcher i inledningen har laget de tre senaste matcherna fått det att lossna rejält med 13 mål framåt. Kan de fortsätta den positiva trenden?

AIK går tungt

Trots profiler som John Guidetti och Jimmy Durmaz går “Gnaget” tungt. Inget mål framåt på de tre senaste matcherna och endast fem inspelade poäng. Därmed ligger laget på negativ kvalplats. Visst har spelet varit bättre än resultaten de senaste omgångarna men endast en seger på en femtedel av serien är inte godkänt för en guldaspirant.

Vem vinner stormötet?

Tittar vi på oddsen hos svensk betting i kombination med säsongsinledningen är det ingen diskussion om MFF är favoriter. AIK har inte vunnit i Malmö sedan 1996 i Allsvenskan och med tanke på Malmös form och självförtroende lär det inte bli ändring på den saken heller. Men vi tror att det kan bli jämnare än vad många tror och en målsnål tillställning då AIK är solida bakåt. Därför spelar vi under 3,5 mål till oddset 1,42 hos Expekt.

Vårt speltips: Under 3,5 mål till oddset 1,42 hos Expekt.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Expekt och spela på Allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller