Malmö FF vs CFR Cluj – Champions League

champions league mffDags för Malmö att spela returmatch mot FC Cluj och efter första mötet är det fördel för de himmelsblå. Carlos Strandberg gjorde matchens enda mål på ett turligt skott utifrån och Malmö kunde åka med segern tillbaka från Transylvanien. För MFF räcker det med oavgjort för att ta sig vidare till tredje omgången.

Hämta ditt riskfria spela hos Betsson på upp till 1000 kronor

Hemmalaget Malmö FF

MFF plockade in en ny tränare under sommaruppehållet när östtyske Uwe Rösler fick förtroendet som huvudtränare. Starten har minst sagt varit fantastisk med 6 vinster och 1 oavgjord på de 7 inledande matcherna. Framförallt Markus Rosenberg och Carlos Strandberg i anfallet har börjar leverera riktigt många mål. Att AC också tillbaka på mittfältet gör MFF till ett betydligt starkare lag än i våras. 2014 och 2015 gick man till Champions League och visst hade det varit kul att klara det ännu en gång.

Bortalaget CFR Cluj

För första gången på fem år är Cluj tillbaka i Europaspelet. Anledningen är en lång avstängning på grund av matchfixning. Det har dock knappast rådit någon harmoni i klubben under inledningen på lagets säsong. Tränaren fick sparken efter matchen mot Malmö och det har talats om splittringar i omklädningsrummet, hot om strejk och andra konstigheter. Förhoppningsvis för Malmös del har detta påverkat laget negativt men det återstår att se. Laget har potential och är bättre än vad matchen mot MFF visade senast. Klarar man att återhämta sig mentalt eller fortsätter kaoset för de rumänska mästarna?

Så här tänker vi

Malmö är favoriter men det ska kommas ihåg att MFF är vidare på ett oavgjort resultat.Vi tror det kommer vara en försiktig match men där MFF förhoppningsvis lyfts fram av fansen på Stadion. Vi väljer att spela hemmaseger till Malmö till oddset 1,98 hos Betsson.

Vårt speltips: Malmö vinner över CFR Cluj till oddset 1,98 hos Betsson.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com