Malmö FF vs Halmstads BK – Speltips Allsvenskan

Guldstriden ska avgöras i Allsvenskan och MFF har nio fingrar på Lennart Johanssons Pokal. Detta efter Jo Inge Bergets sena segermål mot Kalmar FF. MFF är två poäng före AIK när man tar emot Halmstad men målskillnad gör att det med största sannolikhet räcker med oavgjort för att ta hem guldet. I så fall skulle MFF ta ett andra raka guld samtidigt som man nått spel i Champions League. En oerhört imponerande bedrift i så fall. Men det är ingen enkel uppgift som väntar. Halmstads BK slåss för sin överlevnad då de ligger på kvalplats.

Hämta en välkomstbonus hos Casumo

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

MFF behöver minst en poäng

Skulle MFF misslyckas med att ta en poäng mot Halmstads BK kommer det garanterat att bli dystra miner i Sveriges tredje största stad. Malmö har inte imponerat under säsongen i Allsvenskan men har ändå allt i egna händer inför avslutningen. Skulle det bli förlust mot Halmstads BK samtidigt som AIK vinner hemma mot Sirius hamnar guldet i Solna istället. Samtidigt finns det oerhört lite som talar för att det blir fallet. MFF brukar vara oerhört starka när de spelar för guldet.

Halmstads BK har allt att spela för

Egentligen är det otroligt att Halmstads BK ligger på kvalplats. De har släppt in otroligt få mål men samtidigt har anfallarna inte lyckats producera. De behöver vinna för att undvika kvalplats med tanke på att Degerfors möter ett avsågat Östersund i sista matchen. Det blir givetvis ingen enkel uppgift men när lagen möttes i Halmstad var det jämnt och slutade oavgjort.

MFF tar hem guldet

Skulle MFF tappa det här vore det ett rejält fiasko. De har så mycket mer pengar än alla andra och oddsen talar sitt tydliga språk. Detta ska MFF bara ta hem, framförallt med tanke på att AIK måste ta in tio mål för att få samma målskillnad. Ett oavgjort resultat räcker men vi tror att MFF vinner och spelar därför MFF som vinnare till oddset 1,38 hos Casumo.

Vårt speltips: MFF vinner hemma mot Halmstads BK och säkrar SM-guldet till oddset 1,38 hos Casumo

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och betta på Allsvenskan