Malmö FF vs IF Brommapojkarna – Allsvenskan

malmö två stjärnorDubbla regerande mästarna Malmö FF har inlett säsongen oerhört svagt och bara inkasserat fem poäng på fyra matcher. Tränaren Magnus Pehrsson måste få ordning på laget för det har redan börjat storma bland fansen. Blir det inte vinst hemma mot bottentippade Brommapojkarna kommer de lätta vindpusterna övergå till en massiv orkan. Stadion i Malmö bjuder in till fotbollsfest men det förväntas knappast något bortafölje från den vanligtvis  tunna skaran av BP-fans. Avsparkstid 19:00 på klassiskt fotbollsmark!

Hämta din bonus på 125% upp till 1250 kronor hos Bethard

Hemmalaget Malmö:

Säsongsinledningen har varit allt annat än imponerande för klubben och efter premiärsegern mot Elfsborg har det blivit tre raka matcher utan poäng. Hemmamatchen mot AIK slutade 1-1 och följdes upp med en oerhört svag insats borta mot Sundsvall där man tappade 2-1-ledning till 2-2. Därefter åkte laget till Stockholm och blev utspelade av Djurgården som vann enkelt med 3-0. Tränaren Magnus Pehrsson försvarade sitt lag efter matchen men var ändå besviken. Nu måste laget steppa upp rejält om inte Allsvenska guldplatsen redan ska vara förlorad – något som skulle vara ett enormt fiasko.

Bortalaget Brommapojkarna:

Nykomlingen gick raka vägen från division 1 – till allsvenskan på två säsonger. Hur lång comebacken blir återstår att se men BP är tippade i botten av tabellen. Stockholmslaget har en av Sveriges bästa talangutvecklingar men brukar ha det tufft att stanna en längre period i högsta divisionen. Nu är det Malmö man ställs mot och det är naturligtvis en nästan omänskligt svår uppgift för en klubb av BP:s kaliber – trots Malmös svaga säsongsinledning.

Så här tänker vi:

Malmö kommer vara otroligt revanschsugna och BP blir lidande på grund av detta och att det bir en målrik match. Malmös försvar har heller inte sett särskilt stabilt ut att man säkerligen kan släppa in något bakåt. Vi väljer därför att spela på över 2,5 mål till oddset 1,46 hos Bethard.

Vårt speltips: Det blir över 2,5 mål i matchen mellan Malmö och Brommapojkarna till oddset 1,46 hos Bethard.

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com