Malmö FF vs Kalmar – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö FF

Malmö FF vs KalmarEfter att spelat så bra för några säsonger med bra Champions League spel som följd blev sedan förra säsongen ett fiasko när man slutade utanför Champions League kval till och med på en 5de plats.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu började årets säsong på ungefär samma sätt som förra dvs rätt dåligt och kanske trodde fansen att det skulle bli en repris och spel utan Champions League kval.

Men så blev det inte och nu har man hittat spelet från förr och man ser verkligen vassa ut i sitt spel. Det var mot AIK som slutade oavgjort som en 7 matcher lång segersvit tog slut. Med Norrköping FF precis bakom sig måste man fortsätta spela på samma sätt och vinna sina matcher för att nå årets mål nämligen att vinna Allsvenskan igen.

Bortalaget Kalmar

Besvikelsen måste ha varit stor när man torskade mot bottenlaget Gefle i måndags och det var säkert inte många som trodde på en Gefle vinst, kanske inte dom själv ens. Så nu är förlustsviten uppe i tre matcher.

Just nu ligger man 3 poäng över nedflyttningsstrecket och det börjar bli desperata tider och desperata matcher. Annars ser det inte just ut inför framtiden.

Så här tänker vi

Det är inget snack om sakern vi spelar Malmö spelresultat 2-0 till oddset 6.5 hos LeoVegas

Vi spelar: Resultat 2-0 hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar