Malmö FF vs Kalmar – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö FF

Malmö FF vs KalmarEfter att spelat så bra för några säsonger med bra Champions League spel som följd blev sedan förra säsongen ett fiasko när man slutade utanför Champions League kval till och med på en 5de plats.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu började årets säsong på ungefär samma sätt som förra dvs rätt dåligt och kanske trodde fansen att det skulle bli en repris och spel utan Champions League kval.

Men så blev det inte och nu har man hittat spelet från förr och man ser verkligen vassa ut i sitt spel. Det var mot AIK som slutade oavgjort som en 7 matcher lång segersvit tog slut. Med Norrköping FF precis bakom sig måste man fortsätta spela på samma sätt och vinna sina matcher för att nå årets mål nämligen att vinna Allsvenskan igen.

Bortalaget Kalmar

Besvikelsen måste ha varit stor när man torskade mot bottenlaget Gefle i måndags och det var säkert inte många som trodde på en Gefle vinst, kanske inte dom själv ens. Så nu är förlustsviten uppe i tre matcher.

Just nu ligger man 3 poäng över nedflyttningsstrecket och det börjar bli desperata tider och desperata matcher. Annars ser det inte just ut inför framtiden.

Så här tänker vi

Det är inget snack om sakern vi spelar Malmö spelresultat 2-0 till oddset 6.5 hos LeoVegas

Vi spelar: Resultat 2-0 hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com