Malmö FF vs Kalmar FF – Allsvenskan

Malmö FFAllsvenskan fortsätter och det gäller för MFF att fortsätta på den inslagna vägen man haft i Allsvenskan sedan Uwe Rösler tog över. Laget har vunnit 7 raka matcher i serien och när nu Kalmar kommer på besök förväntas man ta den åttonde. Spelplats är Stadion i Malmö och det blir en intressant match mellan ett lag som jagar sista hoppet om ett guld mot ett bottenlag som inte ska ha något att sätta emot.

Hämta din bonus på upp tilll 1000 kronor hos Bethard

Hemmalaget MFF

MFF hade en katastrofal vårsäsong och tränaren Magnus Pehrsson fick sparken. I somras plockades därför Uwe Rösler in och resultaten har knappast låtit vänta på sig. Laget gick till Europa League och så när som ett poängtapp hemma mot Östersund har laget gått rent sedan östtysken tog över. Även om det är Europa League innan matchen mot Kalmar kommer Malmö spela med ett starkt lag fast några stjärnor lär vilas. Malmö måste ta tre poäng i jakten på AIK, Hammarby och Norrköping och hemma mot Kalmar får man inte tappa poäng.

Bortalaget Kalmar

Kalmar har under den här säsongen inte briljerat och extra tungt är det för smålänningarna med tanke på att Nanne Bergstrand inte längre tränar laget på grund av personliga skäl. Därför är det extra svårt att plocka poäng för de rödklädda. Fjolårets möte i Malmö slutade med en 6-0-förlust för Kalmar som dock ligger på säker mark i år med en tionde placering. Kan man lyckas klättra ytterligare efter söndagens drabbning? Förmodligen inte eftersom Malmö är ett väldigt mycket bättre lag.

Så här tänker vi

Malmö ska inte ha några problem att vinna mot ett tionde placerande Kalmar, framförallt allt inte när varje match måste vinnas. Vi tror att MFF inte kommer ha några problem att vinna matchen utan det lär bli mer än en uddamålsseger dessutom. Vi väljer dock det säkra före det osäkra och spelar en rak 1:a till oddset 1,42 hos Bethard.

Vårt speltips: Malmö vinner över Kalmar till oddset 1,42 hos Bethard

Mats Andersson – Redaktör svenskbetting.com

 

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com