Malmö FF vs Sirius – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö FF

En viktig match för båda lagen och de tre poängen som lagen får vid en vinst kan betyda mycket inför framtiden. Malmö FF som leder ligan med sex poäng för tvåan IFK Norrköping och hela åtta poäng före trean Sirius. Kan de ta en seger här har dem ett säkert grepp om ligan även om det återstår en hel del innan säsongen är slut.

Det är svårt att tro något annat än att de skall vinna idag men tränaren och laget har också sina tankar på den viktiga Champions League matchen på bortaplan som skall spelas i nästa vecka.

Bortalaget Sirius

Sirius har verkligen fått till sitt lag i år och slagit alla med häpnad. De spelar en fantasifull fotboll parat med ett bra försvarsspel. Kan de fortsätta spela så här resten av säsongen kan de mycket väl komma på en topp 5 plats eller till och med en topp 3-placering finns inom räckhåll. Sirius som kommer till matchen med tre raka vinster i bagaget och massor av självförtroende. Dock har vinsterna varit mot lag i de nedre regionerna av tabellen men segrar tar alla lag tacksamt emot. Matchen idag kommer bli mycket tuffare än de tre tidigare matcherna.

Så här tänker vi

Sirius kommer att kämpa vilt idag men vi tror inte att det räcker utan väljer att spela Malmö FF för vinst och över 2.5 matchmål till oddset 2.35 hos Ladbrokes

Vårt speltips: Malmö FF för vinst och över 2.5 matchmål hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com