Malmö Redhawks vs Linköping – Speltips SHL

Ångesten kring strecket fortsätter och med tanke på att Djurgården vann sin senaste match är Malmö Redhawks i skriande behov av tre poäng. De ställs mot Linköping, lagets senaste motståndare som man vann mot med 5-2. Men det kan svänga snabbt i ishockey men skulle Malmö förlora talar mycket för att Djurgården kan gå förbi redan under torsdagskvällen då de formstarka Stockholmarna ställs mot Leksand på Hovet. Vem har vad som krävs för att ta tre poäng?

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö Redhawks behöver ännu en seger

Malmö Redhawks stod för en stark insats senast mot Linköping när man lyckades vinna med 5-2. Det var andra segern på tre matcher i SHL och gör att Redhawks är kvar ovanför kvalstrecket. Men avståndet är endast en poäng, visserligen med en match mindre spelad. Upp till Linköping är det sex poäng men en seger för Rehawks gör att avståndet är tre poäng med en match mindre spelad. Då är det helt plötsligt Linköping som är inblandade i kvalstriden.

Linköping kommer från en stark seger

Linköping fick duktigt med däng mot Malmö senast men studsade därefter tillbaka rejält och vann mot Leksand med 4-0. De har två raka bortasegrar och totalt fyra segrar på de sex senaste matcherna. Har de vad som krävs för att rubba ett poängjagande Malmö? Annars närmar de sig kvalstrecket med stor dramatik.

Malmö tar hem det

När Malmö krisar brukar de vakna till liv i slutet av säsongen. De svenska bettingbolagen håller Malmö Redhawks som favoriter och oddsen är helt klart spelvänliga. Vi tror att de kommer att lyckas med detta då Malmö brukar vakna under slutet av säsongen. Därför spelar vi Malmö Redhawks som segrare mot Linköping till oddset 2,11 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Malmö Redhawks vinner till oddset 2,11 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på SHL

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com