Malmö vs Örebro – Allsvenskan

Hemmalaget Malmö

Malmö vs ÖrebroMalmö som är vana att komma högt upp i den allsvenska tabellen och dessutom spela bra i Champions League var säkert besvikna på förra årets säsong när man bara lyckades komma på en 5de plats och hela 12 poäng från Norrköping som vann Allsvenskan.

Spela hos LeoVegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I år har man verkligen de ekonomiska förutsättningarna som bra spel i Champions League två år i rad har gett dom och man ser beslutsamma ut i att inte spela så dåligt som i fjol. Man leder ligan 3 poäng före förra årets vinnare Norrköping som ligger på andraplats.

Bortalaget Örebro

Örebro har startat igång maskinen och man ser ut att bra ett bra år i Allsvenskan. Man har haft lite ledigt under bl.a. EM och man ligger 3a efter Malmö och Norrköping. Man har tagit 23 poäng på de första 12 matcherna och man är bara fyra poäng efter Malmö i detta läge.

Under sommaren har man spelat några vänskapsmatcher som har gått sådär och jämför man med topplagen så ligger man en bit efter. Men vänskapsmatcher spelas inte för att man ska gå sönder och man kan räkna med att man kanske har tränat in andra element i spelet.

Så här tänker vi

Detta blir ingen lätt match för något av lagen men vi tror lite mer på Malmö och spelar Asiatisk -1 Vinst på Malmö till oddset 1.92 hos LeoVegas

Vi spelar: Asiatiskt -1 Vinst Malmö hos LeoVegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar