Malmö vs Rögle – Speltips SHL

Det är dags för Skånederby i SHL när ett formstarkt Malmö Redhawks tar emot serieledaren Rögle i Sveriges tredje största stad. Malmö, som ett tag så ut att få spela kval, har tagit fyra raka segrar och tagit sig upp på säker mark. Faktum är att Redhawks med en stark avslutning kan nå åttondelsfinal, vilket vore en rejäl överraskning. Men det blir en tuff match mot Rögle som leder tabellen och hoppas kunna plocka hem grundserien.

Hämta en oddsbonus hos No Account Bet och kom igång med din betting idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Malmö Redhawks har hittat formen

Med fyra segrar och 12 poäng på dessa matcher har Malmö skaffat sig ett bra utgångsläge och säkrat nytt kontrakt i SHL. Att vinsterna kommit mot Djurgården samt Linköping x2 har inneburit att Redhawks kan spela utan press de tre sista matcherna av grundserien. Detta då avståndet till Djurgården är sju poäng men Stockholmarna har endast två matcher kvar att spela. Nu väntar dock tuffast möjliga motstånd när Rögle kommer på besök i ett Skånederby.

Rögle har två förluster på tre bortamatcher

Vinnaren av Champions League leder serien men resultaten på sistone har varit lite svajigare för en serieledare. Visserligen seger borta mot Färjestad med tre puckar senast. Men dessförinnan förluster mot såväl Brynäs som Växjö Lakers på bortaplan. Nu väntar Malmö som man vunnit två raka matcher mot i SHL.

Vem vinner Skånederbyt?

Enligt spelbolagen i Sverige kommer det säkerligen att bli en jämn match där gästerna är något av favoriter. Men samtidigt går det inte att komma ifrån att Malmö är oerhört starka just nu och har hittat en formtopp i precis rätt läge. Rögle har i princip vunnit serien även om de förlorar mot Malmö medan hemmalaget helt plötsligt har chans på en slutspelsplats. Vi tror att det är motivation nog för att vinna. Därför spelar vi Malmö som vinnare till oddset 2,65 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Malmö vinner mot Rögle till oddset 2,65 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en bonus hos No Account Bet och spela på SHL

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller