Manchester City vs Bristol City – Carabao Cup

Semifinal i Carabao Cup och Manchester City tar emot turneringens succélag Bristol City på Etihad Stadium i Manchester. Pep Manchester City hörnflaggahar fortfarande möjligheten att lägga vantarna på samtliga titlar säsongen 2017/18 och som formen är just nu är det ingen omöjlighet. Bristol City slog visserligen ut Manchester United men ska ändå vara en munsbit för Manchester City.

Hemmalaget Manchester City

Pep har under sin andra säsong verkligen fått fart på City och ligan är i princip redan avgjord. Med 15 poäng ner till tvåan United kan Guardiola fokusera på FA-cupen, Champions League och Carabao Cup. Finalen på Wembley är nära och det sista hindret är ett dubbelmöte mot Bristol City. Obesegrade City lär vara extra motiverade att klara det rivalen inte klarade och även om Pep lär vila en del spelare är det ett fokuserat City vi kommer att få se.

Bortalaget Bristol City

Bristol City har gjort stor succé i årets Carabao Cup och slog senast ut United efter ett sent avgörande på tilläggstid. I ligan har det gått bra och just nu är Bristol City på en 4:e plats i Championship. Ska laget få med sig någonting inför returmötet på Ashton Gate Stadium krävs det mer än en bragd och en stor portion tur.

Så här tänker vi

Vi tror att City vinner i en väldigt målrik match. När de ljusblå slår på alla cylindrar brukar en hel del mål komma fram och med tanke på hur fint det hade varit för klubben att lyckas med det som ärkerivalen United inte lyckades med kommer det att vara ett taggat City som kommer till spel. Vi tror att Manchester City vinner matchen och att det totalt blir över 3,5 mål i matchen till oddset 1,86 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Man City vinner och över 3,5 mål till oddset 1,86 hos Ladbrokes

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com