Manchester City vs Burnley – FA-cupen

Dag två i FA-cupen och Englands bästa lag för tillfället tar emot säsongens överraskning på Etihad Stadium i Manchester.Pep City Visserligen är det Burnley som kommer på besök i en Cup-match men allt annat än en seger för City vore en galen sensation. Pep har tidigare visat hur bra han är på att slåss på flera fronter och när säsongen 2017/18 ska summeras kanske det blir en av de främsta någonsin för spanjoren.

Hemmalaget Manchester City

Vad ska skrivas som inte redan skrivits om City? Laget radar upp seger efter seger i alla turneringar och har den smått sensationella raden 22 spelade matcher, 20 segrar, 2 oavgjorda och 0 förluster. Ligan är naturligtvis redan avgjord men nu är det dags för City att gå in FA-Cupen. Laget har dock spelat väldigt bra i både Champions League och Carabao Cup där det blivit idel segrar. Nu väntar Burnley på hemmaplan och visst är allt annat seger otänkbart.

Oddsa hos Nordicbet och hämta 1000 kr i oddsbonus + 250 i riskfritt spel

Bortalaget Burnley

Burnley har varit säsongens kanske största överraskning under säsongen och huserar precis bakom ”The Big 6”. Laget som knappast förväntades slåss om Europaplatserna har överraskat alla och med mer än halva säsongen spelad får Burnley sikta in sig på att behålla sista Europlatsen. Mot City ska man dock inte räcka till hela vägen, framförallt inte när det är till Etihad som resan går.

Så här tänker vi

City är obesegrade och har inga planer att ändra på det när Burnley kommer på besök. Vi tror det blir en ganska komfortabel seger för City dessutom gör många mål. Burnley kan säkert stänka dit en också vilket borde innebära en målrik match. Över 3,5 mål till oddset 2,00 hämtar vi därför hos Nordicbet.

Vårt speltips: Över 3,5 mål till oddset 2,00 hos Nordicbet

Johan Eriksson – Redaktör på svenskbetting.com