Manchester City vs Chelsea – Speltips EFL Cup

Det blir ett höjdarmöte redan i 16-delsfinalen av EFL Cup när Chelsea åker till Manchester för den svåraste av bortamatcher mot Manchester City. Det är ett Chelsea som kommer från en tuff förlust mot Arsenal i helgen och faktum är att Londonklubben har fyra matcher utan seger i Premier League. Nu återstår det att se om de kan hota ett City som går som tåget på alla fronter.

Datum: 9 november 2022
Avspark: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Man City går starkt

Visserligen tog det lång tid innan avgörandet kom senast hemma mot Fulham men det går inte att komma ifrån att City är i bra form. De har tre raka vinster i Premier League och vann dessutom sin grupp i Champions League. Laget vill säkerligen vinna allt som går att vinna och EFL Cup är en bra första titel. Men det blev ingen drömlottning direkt då det är Chelsea som kommer på besök.

Chelsea behöver börja prestera under Potter

Graham Potter hade en fin period i Chelsea men de senaste veckorna har inte varit lika roliga. Kryss mot Brentford och Man United i Premier League har följts upp av två raka förluster mot Brighton och Arsenal. Då är det knappt någon tröst att de vann sin grupp i Champions League. Chelsea skulle må bra av en seger mot Man City men det är en av de svåraste platserna i fotbollsvärlden att vinna matcher på.

Det blir tight

Vi tror att det kommer att bli jämnt även om oddsen hos svenska bettingsidor håller City som klara favoriter. I en cupmatch kan allt hända och vi tror att det först avgörs i förlängning. Därför spelar vi oavgjort i matchen mellan Man City och Chelsea till oddset 4,85 hos ComeOn.

Vårt speltips: Det blir förlängning i matchen mellan City och Chelsea som slutar oavgjort under ordinarie tid till oddset 4,85 hos ComeOn.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos ComeOn och spela på EFL Cup

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller