Manchester City vs Inter – Speltips Champions League Final

Manchester City vs Inter - Speltips Champions League FinalEfter segern i FA-cupen mot Manchester United är Man City bara en match ifrån att vinna trippeln och samtidigt ta sin första titel i Champions League någonsin. Den blå delen av Manchester hoppas göra som sin rival för 24 år sedan. Och i ärlighetens namn är det inget som talar för att så inte skulle bli fallet. Inter är klara underdogs enligt oddsen hos svensk betting och ingenting talar för att de ska kunna hota detta City som stormar fram. 

Datum: 10 juni
Avspark: 21:00
Arena: Atatürk Olimpiyat (Istanbul)

Hämta en oddsbonus och spela på Champions League hos No Account Bet.

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Tar City trippeln?

Manchester United vann trippeln 1999 och sedan dess har inget lag upprepat bedriften. Nu är Man City en match från att upprepa bedriften. Mycket talar för att de lyckas besegra ett Inter som har ett betydligt svagare lag på pappret. Man City övertygade inte i finalen av FA-cupen mot Manchester United men gjorde samtidigt vad som behövdes för att vinna. Nu behöver de vinna mot Inter för att ta sin första seger i Champions League någonsin.

Inter hoppas kunna överraska

Ingenting talar för Inter utom eventuellt att de har en bra form och vunnit tre raka matcher, inklusive finalen av Coppa Italia. Dessutom har de tagit sig till final i Champions League av en anledning då de besegrat Porto, Benfica och Milan på vägen till finalen. Nu väntar dock tuffare motstånd och Inter måste göra en perfekt match om de ska vinna turneringen.

Vem vinner matchen i Istanbul?

Manchester City är klara favoriter att vinna Champions League men Inter är det enda av lagen som vunnit turneringen tidigare. Därför finns det ett litet gnutta hopp för den italienska klubben men chanserna att lyckas är små. Dock tror vi att det kan bli jämnare än vad många tror och att förlängning avgör finalen. Därför spelar vi att det är oavgjort efter 90 minuter till oddset 4,75 hos No Account Bet.

Vårt speltips: Finalen mellan Man City och Inter slutar oavgjort under ordinarie tid till oddset 4,75 hos No Account Bet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus och spela på Champions League hos No Account Bet

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller