Manchester City vs Leicester City – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City tog en för dem viktig seger för att kunna aspirera på en fjärdeplats i tabellen och därmed Champions League spel till nästa säsong. Nu vann man dessutom med stil då Pep Guardiolas mannar skrynklade till Crystal Palace med hela 5-0 inför sina hemmafans. Det här resultatet leder till att de ligger fyra poäng före Manchester United som är det lag som mest hotar underifrån.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Nu har man ett relativt enkelt spelschema framför sig med först dagens motståndare och sedan West Bromwich för att avsluta med matchen mot Watford. Manchester Citys form är tre vunna, två oavgjorda och en förlust på de senaste sex matcherna i de tävlingar man har spelat i. På hemmaplan har man dock bara tagit tre vinster av sju möjliga i Premier League.

Bortalaget Leicester

Leicester avpolletterade Watford ganska enkelt då de vann med 3-0 i helgen som gick och innan den matchen vann man mot West Bromwich vilket avslutade deras trista fem matcher långa svit utan vinst.

De verkar vara säkra på spel i Premier League nästa säsong men spelet på bortaplan lämnar mycket övrigt att önska. Under hela säsongen har de bara lyckats vinna två gånger och det är alldeles för svagt för att man skall kunna räkna med några högre placeringar i år.

Så här tänker vi

Självklart har Manchester City bäst chans till tre poäng men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Betser

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar