Manchester City vs Liverpool – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester Citys segersvit fick sig ett abrupt slut när man åkte till Monaco för att spela av matchen mot dem och ta sig till kvartsfinalspelet i Champions League. Men monegaskerna ville annat och det var de som gick segrande ur dubbelmötet och Manchester City var utslagna ur turneringen.

Spela hos Betser och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Innan den här förlusten hade Manchester City åtta vunna matcher och tre oavgjorda matcher på elva försök i all de tävlingar de har deltagit i.

Bortalaget Liverpool

Liverpools dilemma den senaste tiden har varit deras försvarsspel. Vinsten över Burnley med 2-1 i förra helgen skapade lugn bland spelare och fans. Nu har man formen tre vinster av fyra möjliga i Premier League.

Men man har släppt in mål i åtta matcher av nio möjliga och av de förlorade man tre matcher. Man ligger nu på en fjärdeplats i ligan.

Så här tänker vi

Två lag som har en hel del av bevisa till sina fans vilket gör att vi väljer att spela kombinationen Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Betser

Vårt speltips:  Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål hos Betser

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com