Manchester City vs Manchester United – Premier League

manchester-derbytEttan mot tvåan i Premier League väntar när de båda Manchester-klubbarna drabbar samman ännu en gång. Bägge lagen har enormt mycket att spela för. City är vid seger klara ligamästare och att få göra det mot United skulle naturligtvis vara en dröm för både lag som supportrar. Framförallt efter fiaskot i veckans Champions League mot Liverpool. För mesta mästarna Manchester United gäller det att inte se lillebror City lyfta pokalen framför lagets ögon.

Hemmalaget Manchester City:

City har gått som tåget i ligan men i cuperna har det gått tyngre. Visserligen vann man Carabao Cup men i FA-cupen ville Will Grigg annat och i Champions League ser det mörkt ut efter 0-3 i första matchen mot Liverpool. Pep har med all rätt blivit hyllad under säsongen men samtidigt har klubben gått på några rejäla minor. Nu väntar ärkerivalen Manchester United och hela Etihad vill se pokalen lyftas framför lokalrivalens ögon.

Bortalaget Manchester United:

Mourinho har blivit rejält ifrågasatt den senaste tiden, framförallt efter att laget åkte ut i åttondelsfinalen mot Sevilla. Nu ligger fokus på att behålla plats nummer två i ligan och dessutom ta hem FA-cupen som man är i semifinal i. Nu väntar säsongens kanske tuffaste bortamatch mot Manchester City på Etihad Stadium. Även om resan är kort är det knappast en vänlig uppsyn som väntar för den röda delen av Manchester. Ska Mourinho tysta tvivlarna genom en seger? Det finns några saker som talar för poäng!

Så här tänker vi:

City lär vara rejält skakade efter förlusten mot Liverpool i veckans Champions League. Dessutom väntar en tuff returmatch mot samma lag på hemmaplan senare i veckan när City måste göra allt för seger med många mål. Därför blir det en tuff match mot United även om City är favoriter. Vi väljer därför att spela oavgjort till oddset 3,80 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Manchester-derbyt slutar oavgjort till oddset 3,80 hos LeoVegas

Johan Eriksson – Redaktör svenskbetting.com

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com