Manchester City vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Vem av de båda lagen från Manchester skall hamna på den prestigefyllda fjärdeplatsen med spel i Champions League nästa säsong avgörs kanske idag. Nu verkar det som om Pep Guardiola skall bli utan några troféer det här året och man går in i den här matchen med mycket att bevisa för sig själva och för fansen.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan har man spelat riktigt bra fotboll och statistiken säger också samma sak och det är bara Chelsea som har bättre siffror än Manchester City. Chelsea är också det enda lag som har lämnat Etihad Arena med tre poäng.

Bortalaget Manchester  United

Underskatta inte Manchester  United då de besitter ett fint facit på bortaplan i år och de har formen fyra vinster  i rad på bortaplan. De har heller inte förlorat på deras tio senaste bortamatcher i Premier League. Att anfallaren Marcus Rashford också är i bra form är säkert trevliga nyheter för Jose Murinho då vår svenska veteran Zlatan Ibrahimovic ådrog sig en knäskada nyligen som förmodligen gör att han är borta från allt spel i ett år.

Så här tänker vi

Trots Manchester  Uniteds fina bortaform så litar vi mer på Manchester  Citys hemmaform och då speciellt att det är väldigt svårt för något lag i ligan att vinna här. Vi spelar Vinst för Manchester  City till oddset 1.90 hos 10Bet

Vårt speltips: Vinst för Manchester  City till hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com