Manchester City vs Manchester United – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Vem av de båda lagen från Manchester skall hamna på den prestigefyllda fjärdeplatsen med spel i Champions League nästa säsong avgörs kanske idag. Nu verkar det som om Pep Guardiola skall bli utan några troféer det här året och man går in i den här matchen med mycket att bevisa för sig själva och för fansen.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

På hemmaplan har man spelat riktigt bra fotboll och statistiken säger också samma sak och det är bara Chelsea som har bättre siffror än Manchester City. Chelsea är också det enda lag som har lämnat Etihad Arena med tre poäng.

Bortalaget Manchester  United

Underskatta inte Manchester  United då de besitter ett fint facit på bortaplan i år och de har formen fyra vinster  i rad på bortaplan. De har heller inte förlorat på deras tio senaste bortamatcher i Premier League. Att anfallaren Marcus Rashford också är i bra form är säkert trevliga nyheter för Jose Murinho då vår svenska veteran Zlatan Ibrahimovic ådrog sig en knäskada nyligen som förmodligen gör att han är borta från allt spel i ett år.

Så här tänker vi

Trots Manchester  Uniteds fina bortaform så litar vi mer på Manchester  Citys hemmaform och då speciellt att det är väldigt svårt för något lag i ligan att vinna här. Vi spelar Vinst för Manchester  City till oddset 1.90 hos 10Bet

Vårt speltips: Vinst för Manchester  City till hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar