Manchester City vs Manchester United – Speltips Fa-cupen final

De båda Manchester-klubbarna åker till LoManchester United mot City i Facupens finalndon för en final där mer än bara en FA-cup titel står på spel. Manchester City har redan vunnit Premier League och är i final i Champions League där Inter väntar. Det gör att en seger mot United med stor sannolikhet innebär att laget kommer att vinna trippeln, något som inget lag lyckats med tidigare sedan år 1999. Att det därför är Man Utd som har chansen att förhindra detta är nästan poetiskt. Vem vinner det viktiga mötet på Wembley?

Datum: 3 juni 2023
Avspark: 16:00
Arena: Wembley Stadium (London)

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på FA-cupen

Manchester City är klara favoriter

Tittar vi på oddsen hos svensk betting är det Manchester City som är klara favoriter. De har ångat fram i Premier League denna säsongen och imponerade lika mycket i Champions League. Det återstår att se om City kan vinna sina återstående två matcher och därmed vinna de tre mest åtråvärda titlarna. City kommer med stor sannolikhet få klara sig utan De Bruyne och Grealish. 

Kan United stoppa City?

Manchester United har imponerat de senaste veckorna och vann sina fyra avslutande matcher i Premier League. Det gjorde att laget slutade trea i Premier League. Lägg till att man redan vunnit Carabao Cup och det får anses vara en bra säsong för United med tanke på förväntningarna inför säsongen. Nu återstår det att se om de kan snuva City på trippeln genom att vinna på Wembley.

Blir en spännande match

Räkna med två lag som kommer göra allt för att vinna matchen. City kliver in som klara favoriter men United vann senast när lagen möttes. Därför tror vi på en jämn och tät match som kan krävas förlängning för att avgöras. Vi spelar att det blir oavgjort under ordinarie tid till oddset 4,75 hos LeoVegas.

Vårt speltips: Det blir oavgjort i FA-cupfinalen under ordinarie tid till oddset 4,75 hos LeoVegas.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos LeoVegas och spela på FA-cupen