Manchester City vs Manchester United – Speltips Premier League

Manchester City och Manchester United drabbar samman i ännu ett Manchester-derby. Det är City som är solklara favoriter och det är inte så konstigt med tanke på den fina form de visar upp. För Uniteds del är det inte lika positiva vindar då laget är utslagna i FA-cupen och endast fick 0-0 hemma mot Watford i det senaste mötet i Premier League. Vem tar tre poäng i säsongens andra derby?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är favoriter av en anledning

Manchester City är enligt svenska bettingbolag solklara favoriter inför mötet. De har två raka segrar och endast en förlust sedan 30 oktober i Premier League. Laget leder Premier League och vill hålla Liverpool bakom sig i tabellen. Avståndet är just nu sex poäng ner till tvåan men City har en match mer spelad. Kan Manchester City vinna hemma mot United för första gången på tre försök i Premier League?

Manchester United blandar och ger

För Manchester United börjar nu ett tuffare spelprogram efter en tid med mediokert motstånd. Men United har inte tagit de poäng som förväntats. 0-0 hemma mot Watford senast är ett sådant exempel. Ragnick har inte haft något riktigt tufft motstånd sedan han tog över som interim-tränare. Frågan är om han kan överraska mot City?

Hemmalaget tar alla tre poäng

Det finns en anledning till att Manchester City är favoriter. De har gått starkt i Premier League och är favoriter av en anledning. Även om de förlorat två raka matcher mot United på hemmaplan i ligaspelet tror vi de har vad som krävs för att plocka en seger i detta möte. Därför väljer vi att spela Manchester City som segrare över Manchester United till oddset 1,40 hos Casumo.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Manchester United till oddset 1,40 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com