Manchester City vs Manchester United – Speltips Premier League

Manchester City och Manchester United drabbar samman i ännu ett Manchester-derby. Det är City som är solklara favoriter och det är inte så konstigt med tanke på den fina form de visar upp. För Uniteds del är det inte lika positiva vindar då laget är utslagna i FA-cupen och endast fick 0-0 hemma mot Watford i det senaste mötet i Premier League. Vem tar tre poäng i säsongens andra derby?

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester City är favoriter av en anledning

Manchester City är enligt svenska bettingbolag solklara favoriter inför mötet. De har två raka segrar och endast en förlust sedan 30 oktober i Premier League. Laget leder Premier League och vill hålla Liverpool bakom sig i tabellen. Avståndet är just nu sex poäng ner till tvåan men City har en match mer spelad. Kan Manchester City vinna hemma mot United för första gången på tre försök i Premier League?

Manchester United blandar och ger

För Manchester United börjar nu ett tuffare spelprogram efter en tid med mediokert motstånd. Men United har inte tagit de poäng som förväntats. 0-0 hemma mot Watford senast är ett sådant exempel. Ragnick har inte haft något riktigt tufft motstånd sedan han tog över som interim-tränare. Frågan är om han kan överraska mot City?

Hemmalaget tar alla tre poäng

Det finns en anledning till att Manchester City är favoriter. De har gått starkt i Premier League och är favoriter av en anledning. Även om de förlorat två raka matcher mot United på hemmaplan i ligaspelet tror vi de har vad som krävs för att plocka en seger i detta möte. Därför väljer vi att spela Manchester City som segrare över Manchester United till oddset 1,40 hos Casumo.

Vårt speltips: Manchester City vinner mot Manchester United till oddset 1,40 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller