Manchester City vs Sunderland – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City vs SunderlandÄntligen drar Premier League igång och som Manchester City fansen har väntat på att få se vad eller vilka mirakel Pep Guardiola har gjort med laget sedan han tog över efter Manuel Pellegrini.

Den före detta Barcelona tränaren och spelaren har vunnit helt otroliga 21 troféer sedan han tog över för FC Barcelona under 2008. Men frågetecknen är många kring has förmåga att kunna bygga upp lag. T.ex. har ju vår egen Zlatan sagt att det är inte svårt att träna FC Barcelona med så många från grunden spelskickliga spelare.

Bortalaget Sunderland

Detta Sunderland som ryktas spela som de själva vill utan att tränaren kan lägga sig i det. Man spelade hur dåligt som helst förra året och man var på väg att åka ur ligan men som genom ett mirakel eller kanske genom tränaren Sam Allardyce försorg så klarade man sig kvar. Och på vilket sätt man gjorde det. När det i princip var helt kört då gick man och vann i stort sett varenda match och dessutom fick man resultaten med sig lite grann från de andra matcherna.

Nu är Big Sam rekryterad till det engelska landslaget och vi får se hur David Moyes kan hantera detta svårtränade Sunderland.

Så här tänker vi

Vi tror att försäsongen för Man City som varit helt enkelt dålig och att kanske Sunderland tar med sig de sista matcherna från förra säsongen in i denna och vi spelar X2 på Sunderland till oddset 4.5 hos Ladbrokes.

Vi spelar: X2 till Sunderland hos Ladbrokes

Lämna en kommentar