Manchester City vs Tottenham Hotspur – Speltips Premier League

Det var en tuff vecka för bådPhil Foden Man City Speltips mot Tottenhame Manchester City och Tottenham förra veckan. City åkte ur EFL Cup mot Southampton efter förlust med 0-2. I helgens derby mot Man United tappade laget ledningen med 1-0 till 1-2 och förlorade matchen. För Tottenham gick det inte mycket bättre då laget föll mot ärkerivalen Arsenal med 0-2. Nu väntar ännu en tuff match för Spurs som hoppas kunna få ett resultat men det kan bli svårt då City lär vara revanschsuget.

Datum: 19 januari – 2023
Avspark: 21:00
Arena: Etihad Stadium (Manchester)
Domare: S Hooper (England)

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Man City hoppas kunna vinna

Manchester City hoppas kunna vinna mot Tottenham men då krävs det en fulländad prestation. Laget har inte gått att känna igen den senaste tiden. Förlusten mot Southampton är en sak i ligacupen men i derbyt mot United i helgen var de klart sämre än sin motståndare. Nu återstår det att se om de kan lyckas bättre den här gången. Hemma mot Tottenham ska det bli tre poäng för City om inte guldet ska vara helt borta.

Tottenham Hotspur behöver en bra prestation

För Tottenham är det viktigt att få till en bra prestation. Framförallt måste laget spela fotboll under första halvlek också. Mot Arsenal i Premier League senast var Tottenham chanslösa i första halvlek och låg under med 0-2 vilket också blev slutresultatet. Kommer det gå bättre den här gången?

City vinner komfortabelt

Det vore förvånande om inte City vinner detta komfortabelt. Visserligen vann Tottenham bägge mötena förra säsongen mot City men nu tror vi det blir City som vinner vilket oddsen hos svensk betting också visar. Därför väljer vi att spela City som vinnare till oddset 1,36 hos Hajper.

Vårt speltips: Manchester City vinner hemma mot Tottenham till oddset 1,36 hos Hajper. 

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Hajper och spela på Premier League 

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller