Manchester City vs West Ham – Premier League

Hemmalaget Manchester City

Manchester City har inte fått allt serverat för sig den gångna veckan men trots det spelar dem bra och börjar visa mästartakterna. Även om det har gått emot laget så har dem inte gett upp utan fortsatt anfalla och till slut vunnit matcherna. De låg under mot Huddersfield men kunde vända och vinna. Mot Southampton var de jagade hela matchen och de kunde vinna i slutminuten när Raheem Sterling satte sitt mål.

Spela hos Betsafe.com och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

De har 12 raka segrar i Premier League och en vinst i dag skulle innebära nytt rekord i Premier League. Med både turen och skickligheten på sin sida är det svårt att se dem förlora idag.

Bortalaget West Ham

Förmodligen drar sig spelarna för att gå ut på planen idag. David Moyes som är ny tränare för laget har inte haft någon positiv inverkan så här långt. De förlorade med 4-0 mot Everton i onsdags och lika horribel som matchen var har också deras säsong varit.

Nu ligger dem på en 18 plats i ligan och två poäng upp för att undvika kval. Men de har att möta lag som Manchester City, Chelsea och Arsenal den kommande tiden.

Så här tänker vi

West Ham kommer inte få med sig några poäng idag utan de får rikta in sig på att släppa in så få som möjligt. Vi väljer att spela Manchester City -2.50 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Vårt speltips: Manchester City -2.50 mål till oddset 1.85 hos Betsafe.com

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar