Manchester United vs Anderlecht – Europe League

Hemmalaget Manchester United

I det första mötet hade Manchester United det mesta av bollinnehavet men trots den dominansen lyckades man inte nyttja det och göra flera mål. Istället fick de se en boll smita in mot slutet och matchen slutade oavgjort. Trots att det är helt lika i matchserien tror de flesta på en seger för Manchester United i dagens match.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I helgen gick allt bättre för Manchester United när man tog emot ligaledarna Chelsea på sin hemmaarena och kampen om fjärdeplatsen fortsätter. Måhända var det säsongens bästa match man spelade mot Chelsea och laget fick ut max av sitt spel.

Bortalaget Anderlecht

Anderlecht har fortsatt spela bra efter mötet mot Manchester United. Man spelade en match mot Gent som man vann med 1-0 på bortaplan. Nu är man sex poäng före Gent i toppen av den belgiska ligan. Därför kan de idag lägga allt fokus på sitt Europe League engagemang. På bortaplan har de vunnit tre matcher och de måste idag fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Detta tror vi blir två lag som fokuserar på sitt försvarsspel och vi spelar på Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com