Manchester United vs Anderlecht – Europe League

Hemmalaget Manchester United

I det första mötet hade Manchester United det mesta av bollinnehavet men trots den dominansen lyckades man inte nyttja det och göra flera mål. Istället fick de se en boll smita in mot slutet och matchen slutade oavgjort. Trots att det är helt lika i matchserien tror de flesta på en seger för Manchester United i dagens match.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I helgen gick allt bättre för Manchester United när man tog emot ligaledarna Chelsea på sin hemmaarena och kampen om fjärdeplatsen fortsätter. Måhända var det säsongens bästa match man spelade mot Chelsea och laget fick ut max av sitt spel.

Bortalaget Anderlecht

Anderlecht har fortsatt spela bra efter mötet mot Manchester United. Man spelade en match mot Gent som man vann med 1-0 på bortaplan. Nu är man sex poäng före Gent i toppen av den belgiska ligan. Därför kan de idag lägga allt fokus på sitt Europe League engagemang. På bortaplan har de vunnit tre matcher och de måste idag fokusera på sitt försvarsspel.

Så här tänker vi

Detta tror vi blir två lag som fokuserar på sitt försvarsspel och vi spelar på Under 2.5 mål till oddset 1.75 hos Unibet

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar