Manchester United vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-arsenalManchester United är osedvanligt inkonsekventa denna säsong. Man vinner en match och sedan förlorar man en match och så håller det på. Precis före landslagsuppehållet vann man övertygande med 3-1 över Swansea bara några dagar senare efter förlusten mot Fenerbahce med 2-1.

Formen är sådär med tre vinster, tre oavgjorda och två förluster från de senaste åtta matcherna i alla tävlingsmatcher. I Premier League är det två vinster, tre oavgjorda matcher och tre förluster de senaste åtta matcherna. På hemmaplan går det inte mycket bättre för där har man bara vunnit tre av sju möjliga matcher.

Bortalaget Arsenal

För Arsenals del är det en helt annan formkurva vi kan se. De har spelat fenomenalt bra hela säsongen och är verkligen på gång. Trots att många har varit oroliga över att man inte har köpt spelare för miljarder som de andra lagen över sommaren har det så här långt gått bra.

Inledningsmatchen som förlorades mot Liverpool med 4-3 är också den enda gången om de tittar bakåt som de har förlorat. Arsenals form är 12 vinster och fyra oavgjorda från de senaste 16 matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror lite mer på Arsenal i den här matchen men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar