Manchester United vs Arsenal – Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-arsenalManchester United är osedvanligt inkonsekventa denna säsong. Man vinner en match och sedan förlorar man en match och så håller det på. Precis före landslagsuppehållet vann man övertygande med 3-1 över Swansea bara några dagar senare efter förlusten mot Fenerbahce med 2-1.

Formen är sådär med tre vinster, tre oavgjorda och två förluster från de senaste åtta matcherna i alla tävlingsmatcher. I Premier League är det två vinster, tre oavgjorda matcher och tre förluster de senaste åtta matcherna. På hemmaplan går det inte mycket bättre för där har man bara vunnit tre av sju möjliga matcher.

Bortalaget Arsenal

För Arsenals del är det en helt annan formkurva vi kan se. De har spelat fenomenalt bra hela säsongen och är verkligen på gång. Trots att många har varit oroliga över att man inte har köpt spelare för miljarder som de andra lagen över sommaren har det så här långt gått bra.

Inledningsmatchen som förlorades mot Liverpool med 4-3 är också den enda gången om de tittar bakåt som de har förlorat. Arsenals form är 12 vinster och fyra oavgjorda från de senaste 16 matcherna.

Så här tänker vi

Vi tror lite mer på Arsenal i den här matchen men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.75 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com