Manchester United vs Borussia Dortmund – Vänskapsmatch

Hemmalaget Manchester United

Manchester United vs Borussia DortmundManchester Uniteds säsong var nog inte speciellt bra om man frågar deras krävande supportar. Det är ett krav som är rimligt att ha på ett storlag men som inte klarar att prestera.

Spela hos mybet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Återigen hamnade man utanför topp 4 och får således inte ens kvala till Champions League utan får istället fokusera på B-turneringen Europa League. Det positiva för Manchester United var att man åter vann FA Cupen vilket säkert var ett skönt plus i kanten för det sargade laget.

Laget har värvat rätt friskt inför denna säsong. Man sparakde Van Gaal och satte in Murinho som tränare (som i sin tur fick sparken efter fiaskot med Chelsea), därefter värvades Eric Bailly från Villareal. Sedan var det Zlatan Ibrahimovic tur att presenteras för laget som följdes upp av Borussia Dortmund spelaren Henrikh Mkhitaryan. Zlatan Ibrahimovic ska inte delta under vänskapsmatcherna i Kina som börjar idag.

Bortalaget Borussia Dortmund

Borussia Dortmund spelade bra i Bundesligan förra året och experter och åskådare fick se Borussia Dortmund rusa fram i sitt anfallsspel mycket tack vare Henrikh Mkhitaryan (som nu spelar för Manchester United). Man saknar dock inte talangfulla spelare i laget där man bl.a. har spelare som Pierre-Emerick Aubameyang, Marco Reus, och Shinji Kagawa. Så med dom i laget och med några av de nya spelare inför säsongen ser det bra ut för Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund har inte legat på latsidan utan redan spelat ett flertal vänskapsmatcher där man har vunnit 3 av 4 möjliga vilket visar att laget är att räkna med även i år.

Så här tänker vi

Svårt att sia vilket lag som tar hem dagens match men att blir mål det tror vi och spelar Över 2.5 mål till oddset 1.75 hos mybet

Vi spelar: Över 2.5 mål hos mybet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com