Manchester United vs Bournemouth – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United är på en respektingivande andraplats i ligan men hela 11 poäng på bakom ledarna Manchester City. Nu är kanske ligan redan avgjord när de misslyckades med att vinna över Manchester City i helgen. Försprånget är nog för stort att ta igen av något lag och närmast var Manchester United.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten kändes nog mycket bland supportrar och spelare eftersom laget har spelat så bra på Old Trafford. Det avslutade också en fyra matcher lång vinstsvit. I Premier League har de vunnit 11 av 16 matcher vilket är mycket bra. Bortsett från förlusten mot suveränerna Manchester City på hemmaplan har samtliga övriga förluster kommit på bortaplan.

Bortalaget Bournemouth

Bournemouth lyckades ta en poäng av Crystal Palace i helgen som gick även om det var riktigt nära med en förlust när Crystal Palace missade en straff på övertid. Nu är sviten av oavgjorda matcher uppe i tre stycken men spelschemat blir intensivare nu med möten mot Manchester United, Chelsea och Liverpool.

Bournemouth imponerade på oss förra säsongen när de slutade på den övre halvan av tabellen. Det berodde till stor del på deras attackfotboll men trots investeringar under sommaren har de inte lyckats komma upp i samma kapacitet.

Så här tänker vi

Bournemouth har inte riktigt kommit upp i samma kvalité som den gångna säsongen. Manchester United har verkligen kommit in i en bra form och ett möte med Bournemouth är säkert ett välkommet inslag efter City-matchen. Vi väljer att spela Manchester United -1.5 mål till oddset 1.90 hos Unibet

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar