Manchester United vs Bournemouth – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United är på en respektingivande andraplats i ligan men hela 11 poäng på bakom ledarna Manchester City. Nu är kanske ligan redan avgjord när de misslyckades med att vinna över Manchester City i helgen. Försprånget är nog för stort att ta igen av något lag och närmast var Manchester United.

Spela hos Unibet och få 1200 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten kändes nog mycket bland supportrar och spelare eftersom laget har spelat så bra på Old Trafford. Det avslutade också en fyra matcher lång vinstsvit. I Premier League har de vunnit 11 av 16 matcher vilket är mycket bra. Bortsett från förlusten mot suveränerna Manchester City på hemmaplan har samtliga övriga förluster kommit på bortaplan.

Bortalaget Bournemouth

Bournemouth lyckades ta en poäng av Crystal Palace i helgen som gick även om det var riktigt nära med en förlust när Crystal Palace missade en straff på övertid. Nu är sviten av oavgjorda matcher uppe i tre stycken men spelschemat blir intensivare nu med möten mot Manchester United, Chelsea och Liverpool.

Bournemouth imponerade på oss förra säsongen när de slutade på den övre halvan av tabellen. Det berodde till stor del på deras attackfotboll men trots investeringar under sommaren har de inte lyckats komma upp i samma kapacitet.

Så här tänker vi

Bournemouth har inte riktigt kommit upp i samma kvalité som den gångna säsongen. Manchester United har verkligen kommit in i en bra form och ett möte med Bournemouth är säkert ett välkommet inslag efter City-matchen. Vi väljer att spela Manchester United -1.5 mål till oddset 1.90 hos Unibet

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål hos Unibet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com