Manchester United vs Brentford – Speltips Premier League

Manchester United går sin sista hemmamatch för det som kommer bli den mest misslyckade säsongen sedan Premier League grundades. Laget har ingen seger på tre raka matcher även om motståndet varit tufft. Nu väntar ett formstarkt Brentford på Old Trafford i det som är lagets sista hemmamatch för säsongen. Vem tar tre poäng på Old Trafford?

Hämta en oddsbonus hos Campobet och använd för betting på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Man United kan missa Europaspel

Manchester United har just nu den sista platsen som ger spel i Europa League men West Ham kan gå förbi på målskillnad då de är tre poäng bakom med en match mindre spelad. United har visserligen inte förlorat på nio raka hemmamatcher men det är en liten tröst. De har samtidigt endast en seger på de sex senaste matcherna i Premier League. Nu väntar Brentford hemma på Old Trafford och en seger är ett måste för laget.

Brentford har fin form

Brentford har gjort en stark debutsäsong och lagkaptenen Pontus Jansson har visat fin form. Efter matchen mot Tottenham blev han utsedd i veckans lag i Premier League vilket är imponerande. Brentford ligger på plats 14 i tabellen men har tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste matcherna. Kan de hota Manchester United också och ta poäng på Old Trafford?

Vem vinner mötet i Premier League

Oddsen hos experter inom svensk betting tror på Manchester United. Men det är helt klart ett skakigt United som tar emot Brentford. Vi tror att det blir en jämn match mellan lagen men där United tar en hemmaseger och ger fansen en seger i den sista hemmamatchen. Därför spelar vi Manchester United som vinnare över Brentford till oddset 1,76 hos Campobet.

Speltips: Manchester United vinner över Brentford till oddset 1,76 hos Campobet.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Campobet och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller