Manchester United vs Brighton – Speltips Premier League

Manchester United fick ställa in veckans match mot Brentford efter flera fall av corona i truppen. Nu återstår det att se vilka spelare som är tillgängliga inför helgens match mot Brighton. Det har varit en skadedrabbad säsong för United och nu är det tufft motstånd som väntar mot Potters Brighton. Därmed blir det en välspelad match och det återstår att se om Ragnick kan fortsätta på inslagen väg och ta ytterligare en seger.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vilket lag ställer Ragnick upp med?

United må inte ha briljerat spelmässigt sedan Solskjær fick sparken. Men resultatmässigt har laget fått sig ett lyft. Inga förluster och tre raka segrar i Premier League mot Arsenal, Crystal Palace och Norwich. Men med covid som härjar i truppen är det frågan om vilken elva den tyske tränaren kan ställa på banan. Men att matchen blir av känns högst sannolikt med tanke på att redan en match fått flyttats.

Brighton kryssar sig fram

Graham Potters Brighton var länge med bland topp 4. Men sedan började problemen hopa sig likt förra säsongen. Brighton spelar fin fotboll men har förbaskat svårt att få med sig segrar och göra många mål. På de tio senaste matcherna har Brighton åtta oavgjorda och två förluster. Laget har endast gjort fler än ett mål i två av dessa matcher. Därmed ligger laget just nu på plats 12 i Premier League.

Tar United tre poäng?

Oddsen hos svenska spelbolag visar att United är favoriter. Men Brighton är svårspelade och har endast förlorat tre matcher denna säsong. Men laget spelar för mycket oavgjort för att nå en placering på den övre halvan. Frågan är hur det går nu borta på Old Trafford? United har sex raka segrar mot Brighton och hoppas kunna fortsätta den trenden. Det tror vi Man United lyckas med. Därför spelar vi United som segrare och får oddset 1,58 hos Betsafe.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Brighton till oddset 1,58 hos Betsafe

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League