Manchester United vs Brighton – Speltips Premier League

Manchester United fick ställa in veckans match mot Brentford efter flera fall av corona i truppen. Nu återstår det att se vilka spelare som är tillgängliga inför helgens match mot Brighton. Det har varit en skadedrabbad säsong för United och nu är det tufft motstånd som väntar mot Potters Brighton. Därmed blir det en välspelad match och det återstår att se om Ragnick kan fortsätta på inslagen väg och ta ytterligare en seger.

Hämta en oddsbonus hos Betsafe idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Vilket lag ställer Ragnick upp med?

United må inte ha briljerat spelmässigt sedan Solskjær fick sparken. Men resultatmässigt har laget fått sig ett lyft. Inga förluster och tre raka segrar i Premier League mot Arsenal, Crystal Palace och Norwich. Men med covid som härjar i truppen är det frågan om vilken elva den tyske tränaren kan ställa på banan. Men att matchen blir av känns högst sannolikt med tanke på att redan en match fått flyttats.

Brighton kryssar sig fram

Graham Potters Brighton var länge med bland topp 4. Men sedan började problemen hopa sig likt förra säsongen. Brighton spelar fin fotboll men har förbaskat svårt att få med sig segrar och göra många mål. På de tio senaste matcherna har Brighton åtta oavgjorda och två förluster. Laget har endast gjort fler än ett mål i två av dessa matcher. Därmed ligger laget just nu på plats 12 i Premier League.

Tar United tre poäng?

Oddsen hos svenska spelbolag visar att United är favoriter. Men Brighton är svårspelade och har endast förlorat tre matcher denna säsong. Men laget spelar för mycket oavgjort för att nå en placering på den övre halvan. Frågan är hur det går nu borta på Old Trafford? United har sex raka segrar mot Brighton och hoppas kunna fortsätta den trenden. Det tror vi Man United lyckas med. Därför spelar vi United som segrare och får oddset 1,58 hos Betsafe.

Vårt speltips: Manchester United vinner över Brighton till oddset 1,58 hos Betsafe

Team Svenskbetting

Hämta en oddsbonus hos Betsafe och spela på Premier League

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com