Manchester United vs Burnley – England Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-burnleyManchester Uniteds inkonsekventa säsong fortsätter med en mycket oförutsägbar form. Nu kunde de vinna mot ett annat lag i konstig formsvacka nämligen Manchester City som bara för några veckor sedan vann ganska enkelt mot United. Manchester United var nog också glada över att studsa tillbaka från Chelsea matchen som man förlorade under förnedrande former med hela 4-0.

Spela hos NordicBet och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Förlusten mot Chelsea avslutade en sex matcher lång förlustfri svit och där man också hade vunnit fyra av dom matcherna. Nu ligger man dock fortfarande kvar på en ganska medioker sjunde plats och det vill förmodligen inte laget eller fansen att man ska ligga kvar på när säsongen är över. De är också sex poäng bakom ledarklungan uppe i toppen.

Juan Mata gjorde mål senast vilket också bara stärker hans plats i José Murinhos startuppställning. Nu har han gjort tre mål i alla matcher som Man U har spelat.

Bortalaget Burnley

Burnley kan få det kämpigt idag då man litar mycket på nyförvärvet Steven Dafour den här säsongen. Den Belgiska mittfältaren Steven Dafour som redan har gjort ett mål och tre assist förväntas utgå från matchen på grund av ljumskskada.

Så här tänker vi

Vi tror att Burnley passar Manchester United riktigt bra och vi spelar Manchester United Över 2.5 Lag mål till oddset 2.0 hos NordicBet

Vi spelar: Manchester United Över 2.5 Lag mål hos NordicBet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com