Manchester United vs Burnley – Premier League

Ole Gunnar Solskjaer har redan skrivit historia som den enda United-manager som vunnit sina första åtta matcher som ansvarig för klubben, alla tävlingar inkluderat. En nionde seger (sjunde raka i ligan) känns inte alls orimligt när det är Burnley som står som motståndare på Old Trafford. Det kan bli en skön målfest för United som fått upp farten.

Hemmalaget Manchester United

United har verkligen fått självförtroende sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över taktpinnen från Mourinho. Det har blivit åtta raka segrar varav den senaste kom borta mot Arsenal i FA-cupen. Nu väntar Burnley på hemmaplan, ett lag som slåss för överlevnad med endast tre poäng till godo till nedflyttningsstrecket. Det finns stora chanser till nya mål och håll ett extra öga på Marcus Rashford och Paul Pogba som båda levererat poäng i mängder sedan Solskjaers ankomst.

Bortalaget Burnley

Burnley må ha förlorat mot Manchester City med 5-0 i FA-cupen men innan dess hade man fem raka utan förlust varav fyra av dessa var vinster. Det har gjort att man lämnat nedflyttningsplatserna och tagit sig upp på säker mark. Dock är det långt ifrån klart ännu eftersom laget enbart har tre poängs marginal till nedflyttning. Håll ett extra öga på Ashley Barnes som gjort två mål på de tre senaste bortamatcherna.

Så här tänker vi

United börjar se ut som materialet man har i truppen visar och de rödklädda verkar njuta av livet för tillfället under nye managern. Med åtta raka segrar i protokollet är ”The Red Devils” ute efter en nionde vinst och det skulle inte vara förvånande om det blev en målfest på Old Trafford. Därför spelas över 2,5 mål till oddset 1,52 hos Unibet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,52 hos Unibet

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com