Manchester United vs Burnley – Premier League

Ole Gunnar Solskjaer har redan skrivit historia som den enda United-manager som vunnit sina första åtta matcher som ansvarig för klubben, alla tävlingar inkluderat. En nionde seger (sjunde raka i ligan) känns inte alls orimligt när det är Burnley som står som motståndare på Old Trafford. Det kan bli en skön målfest för United som fått upp farten.

Hemmalaget Manchester United

United har verkligen fått självförtroende sedan Ole Gunnar Solskjaer tog över taktpinnen från Mourinho. Det har blivit åtta raka segrar varav den senaste kom borta mot Arsenal i FA-cupen. Nu väntar Burnley på hemmaplan, ett lag som slåss för överlevnad med endast tre poäng till godo till nedflyttningsstrecket. Det finns stora chanser till nya mål och håll ett extra öga på Marcus Rashford och Paul Pogba som båda levererat poäng i mängder sedan Solskjaers ankomst.

Bortalaget Burnley

Burnley må ha förlorat mot Manchester City med 5-0 i FA-cupen men innan dess hade man fem raka utan förlust varav fyra av dessa var vinster. Det har gjort att man lämnat nedflyttningsplatserna och tagit sig upp på säker mark. Dock är det långt ifrån klart ännu eftersom laget enbart har tre poängs marginal till nedflyttning. Håll ett extra öga på Ashley Barnes som gjort två mål på de tre senaste bortamatcherna.

Så här tänker vi

United börjar se ut som materialet man har i truppen visar och de rödklädda verkar njuta av livet för tillfället under nye managern. Med åtta raka segrar i protokollet är ”The Red Devils” ute efter en nionde vinst och det skulle inte vara förvånande om det blev en målfest på Old Trafford. Därför spelas över 2,5 mål till oddset 1,52 hos Unibet.

Vårt speltips: Över 2,5 mål till oddset 1,52 hos Unibet

Team Svenskbetting