Manchester United vs Celta Vigo – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United lyckades till slut klämma in en boll bakom målvakten i Celta Vigo i förra mötet på bortaplan. Säkert är Jose Murinho glad över att ha den fördelen med tanke på hur ofta hans mannar har presterat dåligt på Old Trafford den här säsongen.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter en ganska okej insats mot Celta Vigo spelade man en match mot Arsenal där man förlorade med hela 2-0 vilket gör att man nu är fyra poäng bakom plats fyra i tabellen. Nu återstår det bara tre matcher och det ser allt svårare ut för Manchester United att ta sig till fjärdeplatsen och de får försöka vinna Europe League i hopp om att få en Champions League plats till nästa år.

Bortalaget Celta Vigo

Celta Vigo kommer inte till den här matchen i sin bästa form heller. De blev ordentligt slagna av Malaga med 3-0 i söndags vilket gör att de inte har vunnit på sex matcher och av dem har fem varit förluster.  Nu ligger man bara på en elfteplats och alla drömmar om Europaspel nästa säsong ser ut att gå om intet om de inte lyckats vinna Europe League.

De har inte heller gjort så mycket mål den sista tiden och av de senaste fem matcherna har de inte gjort mål på fyra. På bortaplan har de bara lyckats vinna en match av tolv.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att fokusera på sitt försvarsspel och därför väljer vi att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com