Manchester United vs Celta Vigo – Europe League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United lyckades till slut klämma in en boll bakom målvakten i Celta Vigo i förra mötet på bortaplan. Säkert är Jose Murinho glad över att ha den fördelen med tanke på hur ofta hans mannar har presterat dåligt på Old Trafford den här säsongen.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Efter en ganska okej insats mot Celta Vigo spelade man en match mot Arsenal där man förlorade med hela 2-0 vilket gör att man nu är fyra poäng bakom plats fyra i tabellen. Nu återstår det bara tre matcher och det ser allt svårare ut för Manchester United att ta sig till fjärdeplatsen och de får försöka vinna Europe League i hopp om att få en Champions League plats till nästa år.

Bortalaget Celta Vigo

Celta Vigo kommer inte till den här matchen i sin bästa form heller. De blev ordentligt slagna av Malaga med 3-0 i söndags vilket gör att de inte har vunnit på sex matcher och av dem har fem varit förluster.  Nu ligger man bara på en elfteplats och alla drömmar om Europaspel nästa säsong ser ut att gå om intet om de inte lyckats vinna Europe League.

De har inte heller gjort så mycket mål den sista tiden och av de senaste fem matcherna har de inte gjort mål på fyra. På bortaplan har de bara lyckats vinna en match av tolv.

Så här tänker vi

Vi tror att båda lagen kommer att fokusera på sitt försvarsspel och därför väljer vi att spela Under 2.5 mål till oddset 2.10 hos Leo Vegas

Vårt speltips: Under 2.5 mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar