Manchester United vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fick se sin ledning i matchen mot Anderlecht reducerad ganska sent och nu är returmatchen mycket mer öppen. Idag möter man ett av ligans bästa lag och det presenterar sina svårigheter och det är bäst för Manchester United om de bara tänker på dagens match och lämnar tankarna på Europe League just nu.

Formen inklusive matchen mot Anderlecht som slutade 1-1 är tre vinster och tre avgjorda sedan Manchester United sist möte Chelsea som slutade med en förlust med 1-0 på bortaplan.

Bortalaget Chelsea

Chelsea har inga bekymmer att i år att ta segrar och det verkar gå av bara farten. Med vinsten över Bournemouth med 3-1 i förra helgen blir det sju vinster och bara en förlust på de senaste åtta matcherna. Nu har man sju poäng tillgodo över Tottenham Spurs i jakten på att vinna ligan. På bortaplan har Chelsea vunnit 10 matcher av 13 möjliga och av dem förlorade man bara en match.

Så här tänker vi

Detta kan bli en mycket spännande och tät match så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com