Manchester United vs Chelsea – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester United fick se sin ledning i matchen mot Anderlecht reducerad ganska sent och nu är returmatchen mycket mer öppen. Idag möter man ett av ligans bästa lag och det presenterar sina svårigheter och det är bäst för Manchester United om de bara tänker på dagens match och lämnar tankarna på Europe League just nu.

Formen inklusive matchen mot Anderlecht som slutade 1-1 är tre vinster och tre avgjorda sedan Manchester United sist möte Chelsea som slutade med en förlust med 1-0 på bortaplan.

Bortalaget Chelsea

Chelsea har inga bekymmer att i år att ta segrar och det verkar gå av bara farten. Med vinsten över Bournemouth med 3-1 i förra helgen blir det sju vinster och bara en förlust på de senaste åtta matcherna. Nu har man sju poäng tillgodo över Tottenham Spurs i jakten på att vinna ligan. På bortaplan har Chelsea vunnit 10 matcher av 13 möjliga och av dem förlorade man bara en match.

Så här tänker vi

Detta kan bli en mycket spännande och tät match så vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes.

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 2.10 hos Ladbrokes

Lämna en kommentar