Manchester United vs Crystal Palace – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds fantastiska säsong fortsatte när dem mötte CSKA Moskva på bortaplan och krossade dem med hela 4-1. Återigen var det Rumelu Lukaku som fanns med i målprotokollet och den här gången blev det två mål. Totalt har han nu gjort tio mål på nio matcher för sin nya klubb. Nu är dem inne i en fem matcher lång vinstsvit efter den där försmädliga 2-2 matchen mot Stoke.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I Premier League är facit åtta vinster och en oavgjord match vilket gör att dem är inne i en superform som kan pågå långt fram i vår. Nu vinner dem inte matcherna med 1-0 heller utan de öser in mål och på nio matcher har de gjort otroliga 28 mål.

Bortalaget Crystal Palace

Att motståndarna gör många mål är riktigt dåliga nyheter för Crystal Palace som inte har vunnit några matcher i Premier League ännu. De har dessutom inte gjort några mål heller och när de mötte det andra laget från Manchester, City, i förra helgen blev de slagna med 5-0.

De har nu noll poäng och ligger tvärsist i ligan och med en målskillnad på hela -13. Roy Hodgson har fruktansvärt mycket jobb att göra om han ska lyckas hålla kvar klubben i Premier League.

Så här tänker vi

Crystal Palace har inte en chans mot några lag i Premier League och speciellt inte mot ett lag som Manchester United som är i storform. Vi väljer att spela Manchester United -2.0 mål till oddset 1.93 hos 10Bet

Vårt speltips: Manchester United -2.0 mål till oddset 1.93 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar