Manchester United vs Crystal Palace – Speltips Premier League

Efter tunga poängtapp motElanga Man United speltips Premier League Crystal Palace och Arsenal är det god stämning igen i den röda delen av Manchester. Laget har nämligen tagit sig till final i EFL Cup efter totalt 5-0 mot Nottingham Forest samtidigt som de också slagit ut Reading i FA-cupen. Nu är det tillbaka till Premier League som gäller och United hoppas att kunna få revansch för det sena poängtappet mot Crystal Palace senast när Londonklubben kommer på besök. Ett Palace som tagit poäng mot såväl Man Utd som Newcastle i sina två senaste matcher men som samtidigt inte vunnit en fotbollsmatch under 2023.

Datum: 3 februari 2023
Avspark: 19:00
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: A Marriner (England)

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

Manchester United mår bra just nu

Visserligen fick man Christian Eriksen skadad till början på april men samtidigt löste man en nödlösning genom Sabitzer från Bayern München. Manchester United hoppas kunna ta fjärde raka segern efter att ha förlorat mot Arsenal senast i Premier League. Laget ligger på samma poäng som Newcastle på tredje plats i ligan och vill gärna behålla avståndet till ligafemman Tottenham Hotspur.

Crystal Palace kilar stadigt i mitten av tabellen

Crystal Palace har haft en svag formkurva med fyra raka PL-matcher utan seger. Visserligen poäng mot Man Utd och Newcastle i de två senaste ligamatcherna men samtidigt två förluster innan dess. Crystal Palace ligger på plats 12 i tabellen och är på säker mark. De får det tufft mot ett formstarkt United vilket oddsen hos svensk betting visar.

Man Utd vinner komfortabelt

Erik ten Haag kunde vila en hel del spelare mot Nottingham Forest eftersom finalplatsen i princip redan var säkrad. Glädjande var att Jadon Sancho gjorde comeback för laget. Vi tror United vinner vilket vi också spelar till oddset 1,40 hos Betinia.

Vårt speltips: Man Utd vinner mot Crystal Palace till oddset 1,40 hos Betinia.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Betinia och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller