Manchester United vs CSKA Moskva – Champions League

Hemmalaget Manchester United

Kanske spelade Manchester United sin bästa och mest sevärda match nu i helgen när de möte Arsenal. Det var full action från start till mål och ManU vann matchen till slut med 3-1. I ärlighetens namn kunde slutresultatet varit hur som helst för båda lagen. Men säkert hoppas Jose Murinho på lika mycket anfallskvalité idag.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I och med den segern så är de nu uppe i tre raka vinster sedan den senaste förlusten. De tappade poäng mot Basel när de förlorade den bortamatchen med 1-0. Detta gör att den här gruppen fortfarande över en anings öppen.

Bortalaget CSKA Moskva

CSKA Moskva har allt att spela för i den här matchen. De ligger bakom FC Basel men hoppas på att de själva skall ta tre poäng idag och att FC Basel missar tre poäng för att ha chans på andraplatsen. Mest troligt ser det ut att bli spel i Europa League-spel även om det finns en liten chans till vidare spel i Champions League.

Ryssarna har så här långt vunnit över Benfica två gånger och mot Basel på bortaplan. Men när de tog emot Manchester United tidigare på sin hemmaarena förlorade de den matchen med hela 4-1.

Så här tänker vi

Manchester United är i bra form och har flera målskyttar att välja på. Vi tror att siffrorna kommer att springa iväg för CSKA Moskva. Vi väljer att spela Manchester United -1.5 mål till oddset 2.25 hos Comeon

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål till oddset 2.25 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com