Manchester United vs CSKA Moskva – Champions League

Hemmalaget Manchester United

Kanske spelade Manchester United sin bästa och mest sevärda match nu i helgen när de möte Arsenal. Det var full action från start till mål och ManU vann matchen till slut med 3-1. I ärlighetens namn kunde slutresultatet varit hur som helst för båda lagen. Men säkert hoppas Jose Murinho på lika mycket anfallskvalité idag.

Spela hos Comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

I och med den segern så är de nu uppe i tre raka vinster sedan den senaste förlusten. De tappade poäng mot Basel när de förlorade den bortamatchen med 1-0. Detta gör att den här gruppen fortfarande över en anings öppen.

Bortalaget CSKA Moskva

CSKA Moskva har allt att spela för i den här matchen. De ligger bakom FC Basel men hoppas på att de själva skall ta tre poäng idag och att FC Basel missar tre poäng för att ha chans på andraplatsen. Mest troligt ser det ut att bli spel i Europa League-spel även om det finns en liten chans till vidare spel i Champions League.

Ryssarna har så här långt vunnit över Benfica två gånger och mot Basel på bortaplan. Men när de tog emot Manchester United tidigare på sin hemmaarena förlorade de den matchen med hela 4-1.

Så här tänker vi

Manchester United är i bra form och har flera målskyttar att välja på. Vi tror att siffrorna kommer att springa iväg för CSKA Moskva. Vi väljer att spela Manchester United -1.5 mål till oddset 2.25 hos Comeon

Vårt speltips: Manchester United -1.5 mål till oddset 2.25 hos Comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar