Manchester United vs Everton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds problem på hemmaplan fortsatte i lördags när man inte lyckades med att vinna över West Bromwich. Men idag hoppas man nog på en positiv återkomst för den avstängde Zlatan Ibrahimovic som återkommer efter tre matchers frånvaro.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Manchester Uniteds form just nu är två vunna matcher, tre oavgjorda och en förlust på deras senaste sex matcherna i alla de tävlingar man har deltagit i.

Bortalaget Everton

Everton är säkert besvikna efter att de förlorade i lördags mot ärkerivalen Liverpool. De förlorade med 3-1 vilket gör att formen är sex vinster, två oavgjorda och två förluster från de senaste tio matcherna i premier league.

Detta gör att man just nu ligger på en sjunde plats i tabellen bara tre poäng från Manchester United men då har man spelat två matcher mer än dem. På bortaplan har man bara vunnit två av de sista 13 matcherna.

Så här tänker vi

Det är lite övervikt för Manchester United och då speciellt med tanke på att lagets stora svenska stjärna är tillbaka men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar