Manchester United vs Everton – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Manchester Uniteds problem på hemmaplan fortsatte i lördags när man inte lyckades med att vinna över West Bromwich. Men idag hoppas man nog på en positiv återkomst för den avstängde Zlatan Ibrahimovic som återkommer efter tre matchers frånvaro.

Spela hos comeon och få 3000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Manchester Uniteds form just nu är två vunna matcher, tre oavgjorda och en förlust på deras senaste sex matcherna i alla de tävlingar man har deltagit i.

Bortalaget Everton

Everton är säkert besvikna efter att de förlorade i lördags mot ärkerivalen Liverpool. De förlorade med 3-1 vilket gör att formen är sex vinster, två oavgjorda och två förluster från de senaste tio matcherna i premier league.

Detta gör att man just nu ligger på en sjunde plats i tabellen bara tre poäng från Manchester United men då har man spelat två matcher mer än dem. På bortaplan har man bara vunnit två av de sista 13 matcherna.

Så här tänker vi

Det är lite övervikt för Manchester United och då speciellt med tanke på att lagets stora svenska stjärna är tillbaka men vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.95 hos comeon

Vårt speltips: Båda lagen gör mål hos comeon

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com