Manchester United vs Fenerbahce – Europa League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-fenerbahceI Måndags spelade man sin första mållösa match på nästan ett år när man spelade mot Liverpool som är i stor form. Med tanke på hur bra Liverpool har varit framför mål på sistone gör insatsen från Manchester Uniteds sida ännu bättre.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tyvärr har det gått lite troll i spelet och därmed också formen. Det började strålande men sedan dess har formen sjunkit allt lägre och man har förlorat mot Manchester City, Feyernoord och Watford och spelat oavjort mot Stoke. Nu är man på en inte så imponerande 7de plats i Premier League och på en 3de plats i Europa League gruppen.

Bortalaget Fenerbahce

Fenerbahces problem framåt stavas skador och man har både Jeremain Lens, Moussa Sow, Fernandao och Ozan Tufan på skadelistan och det är alltför många för att laget inte ska påverkas av det. Detta betyder att man gör väldigt lite mål nu när man bara har Miroslav Stoch kvar där framme och som producerar i all sin ensamhet.

På grund av att skadelistan är så lång så är formen lidande och man har bara vunnit de 3 senaste matcherna av 8 möjliga matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United kan ta sina 3 viktiga poäng idag men vi tycker att spelet Under 2.5 Mål till oddset 2.0 hos Leo Vegas är bättre

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar