Manchester United vs Fenerbahce – Europa League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-fenerbahceI Måndags spelade man sin första mållösa match på nästan ett år när man spelade mot Liverpool som är i stor form. Med tanke på hur bra Liverpool har varit framför mål på sistone gör insatsen från Manchester Uniteds sida ännu bättre.

Spela hos Leo Vegas och få 1000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

Tyvärr har det gått lite troll i spelet och därmed också formen. Det började strålande men sedan dess har formen sjunkit allt lägre och man har förlorat mot Manchester City, Feyernoord och Watford och spelat oavjort mot Stoke. Nu är man på en inte så imponerande 7de plats i Premier League och på en 3de plats i Europa League gruppen.

Bortalaget Fenerbahce

Fenerbahces problem framåt stavas skador och man har både Jeremain Lens, Moussa Sow, Fernandao och Ozan Tufan på skadelistan och det är alltför många för att laget inte ska påverkas av det. Detta betyder att man gör väldigt lite mål nu när man bara har Miroslav Stoch kvar där framme och som producerar i all sin ensamhet.

På grund av att skadelistan är så lång så är formen lidande och man har bara vunnit de 3 senaste matcherna av 8 möjliga matcher.

Så här tänker vi

Vi tror att Manchester United kan ta sina 3 viktiga poäng idag men vi tycker att spelet Under 2.5 Mål till oddset 2.0 hos Leo Vegas är bättre

Vi spelar: Under 2.5 Mål hos Leo Vegas

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com