Manchester United vs Huddersfield – Premier League

Ole gunnar

United har fått en nytändning med en ny manager i form av Ole Gunnar Solskjaer som fick en drömstart i sin debut borta mot Cardiff. Nu väntar andra matchen och hemmadebut på Old Trafford mot förra säsongens nykomling Huddersfield. United är stora favoriter när det vankas fotboll på klassiskt datum i form av Boxing Day.

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har inte haft en bra säsong och efter förlusten mot Liverpool med 1-3 fick Mourinho sparken. In kom en temporär lösning i form av Ole Gunnar Solskjaer. I hans premiär borta mot Cardiff blev det seger direkt för normmanen och hans pågar när United vann med 5-1 och gjorde fem mål för första gången sedan Sir Alex Fergusons sista match för klubben. Nu väntar andra matchen för den gamla klubblegendaren när Huddersfield kommer på besök. United är klara favoriter och om det finns samma spelglädje som i senaste matchen kan det bli en rolig jul för den rödklädda delen av Manchester.

Bortalaget Huddersfield

Huddersfield har gått upp och ner under säsongen men på slutet har det inte sett bra ut alls. Fem raka förluster har det blivit för laget som ligger näst sist i tabellen. Därför är det också inte mycket som talar för att man ska vända trenden borta på Old Trafford, framförallt när Manchester United är som ett nytt lag när Mourinho lämnat.

Så här tänker vi

Det mesta talar för att Manchester United vinner. Man har fått en nytändning under nye tränaren och när det dessutom är nästjumbon som kommer på besök talar det mesta för full fart från hemmalaget. Ur ett svenskt perspektiv ska det bli intressant att se om man fortsätter spela med Victor Lindelöf som gjort det bra på sistone. Det lär bli målfest på Old Trafford och därför spelas över 2,5 mål till oddset 1,66 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Manchester United och Huddersfield till oddset 1,66 hos Bethard

Team Svenskbetting