Manchester United vs Huddersfield – Premier League

Ole gunnar

United har fått en nytändning med en ny manager i form av Ole Gunnar Solskjaer som fick en drömstart i sin debut borta mot Cardiff. Nu väntar andra matchen och hemmadebut på Old Trafford mot förra säsongens nykomling Huddersfield. United är stora favoriter när det vankas fotboll på klassiskt datum i form av Boxing Day.

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har inte haft en bra säsong och efter förlusten mot Liverpool med 1-3 fick Mourinho sparken. In kom en temporär lösning i form av Ole Gunnar Solskjaer. I hans premiär borta mot Cardiff blev det seger direkt för normmanen och hans pågar när United vann med 5-1 och gjorde fem mål för första gången sedan Sir Alex Fergusons sista match för klubben. Nu väntar andra matchen för den gamla klubblegendaren när Huddersfield kommer på besök. United är klara favoriter och om det finns samma spelglädje som i senaste matchen kan det bli en rolig jul för den rödklädda delen av Manchester.

Bortalaget Huddersfield

Huddersfield har gått upp och ner under säsongen men på slutet har det inte sett bra ut alls. Fem raka förluster har det blivit för laget som ligger näst sist i tabellen. Därför är det också inte mycket som talar för att man ska vända trenden borta på Old Trafford, framförallt när Manchester United är som ett nytt lag när Mourinho lämnat.

Så här tänker vi

Det mesta talar för att Manchester United vinner. Man har fått en nytändning under nye tränaren och när det dessutom är nästjumbon som kommer på besök talar det mesta för full fart från hemmalaget. Ur ett svenskt perspektiv ska det bli intressant att se om man fortsätter spela med Victor Lindelöf som gjort det bra på sistone. Det lär bli målfest på Old Trafford och därför spelas över 2,5 mål till oddset 1,66 hos Bethard.

Vårt speltips: Över 2,5 mål i matchen mellan Manchester United och Huddersfield till oddset 1,66 hos Bethard

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com