Manchester United vs Leicester – Premier League

Efter ett två veckor långt landslagsuppehåll är Premier League äntligen tillbaka. En av lördagens höjdpunkter är matchen mellan Manchester United och Leicester på Old Trafford. United har tre raka matcher utan seger efter 4-0-segern i premiären mot Chelsea, och Unitedtränaren Solskjaer behöver tre poäng för att skapa andrum. Det krävs dock en maxinsats för detta eftersom motståndaren Leicester är obesegrad och före i tabellen.

Hämta din välkomstbonus på 5000 kronor hos Mr Green

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Tredje hemmamötet väntar för Manchester United som är i stort behov av en seger. Laget har endast lyckats göra ett mål per match de senaste tre omgångarna och har inte vunnit sedan premiären mot Chelsea. Solskjaer är därför i stort behov av en seger om det inte ska börja gnisslas ännu mer i korridorerna på Old Trafford. Fem poäng på fyra inledande omgångar innebär att man redan är sju poäng Liverpool trots att bara fyra omgångar är spelade.

Bortalaget Leicester

Succémästaren från 2015 har haft en bra säsongsinledning. Efter två kryss mot Wolves och Chelsea har laget plockat segrar mot både Newcastle och Bournemouth och åtta poäng av tolv möjliga är mer än godkänt för klubben. Nu väntar en tuff prövning borta på Old Trafford, en arena Leicester aldrig vunnit på. Samtidigt hade Crystal Palace heller inte gjort det när de vann med 2-1 senaste matchen på arenan.

Så här tänker vi

United har tre raka poängtapp men har haft ett landslagsuppehåll att samla krafter även om flera spelare givetvis varit på landslagsuppdrag. Nu behöver man vinna mot ett motstånd som är obesegrat för att på allvar visa att man är ett lag för Champions League nästa säsong. Det kommer att bli en jämn match men vi tror United är snäppet vassare. Därför spelar vi hemmalaget som segrare till oddset 1,75 hos Mr Green.

Vårt speltips: United vinner över Leicester till oddset 1,75 hos Mr Green

Team Svenskbetting

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com