Manchester United vs Manchester City – Oddstips Premier League

Vilket MAntony Man United vs Man City Speltipsanchesterderby som väntar på Old Trafford på lördag förmiddag. Det är ett United som nått semifinal i EFL Cup i veckan medan Man City åkt ur samma turnering efter en plattmatch mot jumbon i Premier League Southampton. Nu återstår det att se om City, som är favoriter enligt oddsen hos svenska bettingsidor, kan ta en fjärde raka derbyseger mot sin stadsrival. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift då United har åtta raka segrar i alla turneringar samt endast har en förlust på sina 18 senaste tävlingsmatcher.

Datum: 14 januari 2023
Avspark: 13:30
Arena: Old Trafford (Manchester)
Domare: S Attwell

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller

United är underdogs trots fin form

Manchester United är inte favoriter trots den fina formen och att de spelar på hemmaplan. Men de lär kliva in i matchen med rejält självförtroende oavsett vilket. De har nämligen tagit åtta raka segrar i alla turneringar. Efter VM har de endast släppt in ett mål på sex matcher och har en målskillnad 15-1. Frågan är hur det går nu mot ett Man City som är en erkänd svår motståndare.

Man City är favoriter

Manchester City är alltid livsfarliga och med Erling Haaland i konstant målform lär de kunna hota United rejält. Men efter VM har fyra vinster, en oavgjord och en förlust. Poängtapp hemma mot Everton i Premier League är inte imponerande och de föll senast i ligacupen mot Southampton med 0-2 och missar därmed den trofén.

Blir en känslosam match

Det är alltid mycket känslor när dessa lag möter varandra. När de senast möttes vann Man City med 6-3. Samma siffror lär det inte bli på Old Trafford men vi tror att Manchester City är tillräckligt starka för att vinna. Därför spelar vi Man City som vinnare till oddset 1,85 hos Casumo.

Vårt speltips: Man City vinner Manchesterderbyt till oddset 1,85 hos Casumo.

Team Svensk Betting

Hämta en oddsbonus hos Casumo och spela på Premier League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se.se | Regler & villkor gäller