Manchester United vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Manchester United

Det har traditionellt sett varit Manchester United som har dominerat när dessa två lag har mötts tidigare. Men Manchester City är inte längre ett stryklag och har blivit en farlig utmanare till United. Manchester United avslutade Champions League med en vinst och slutar som gruppetta i den gruppen. Nu är segersviten uppe i fyra matcher.

Spela hos 10Bet och få 2000 kronor i insättningsbonus, klicka här!

En av segrarna var den fina 3-1 segern över Arsenal på bortaplan under förra helgen. I ärlighetens namn kunde den matchen lika gärna ha slutat 3-3 med tanke på hur många chanser båda lagen hade.

Bortalaget Manchester City

Manchester Citys chockartade förlust borta mot Shaktar Donetsk avslutade en otroligt lång vinstsvit. Nu gjorde detta ingenting för Manchester City var redan klara som gruppetta men det var såklart ett slag mot moralen.

I Premier League har de varit ostoppbara med 14 vinster på 15 matcher den här säsongen. Vinstsviten i Premier League är uppe i 13 raka matcher. De har visat tendenser till lite svagare spel på sistone men trots det har de lyckats vinna sina matcher.

Så här tänker vi

Detta kommer bli en match mellan två starka lag som båda befinner sig i bra form. Det finns flera givna målskyttar i båda lagen och kanske får vi se Zlatan näta i dagens match. Vi väljer att spela Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos 10Bet

Vårt speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.70 hos 10Bet

Chris Lindevall – Redaktör på Svenskbetting.com

Lämna en kommentar

Om oss

Svenskbetting.com är en sajt som tar upp allt inom betting på nätet. Om du behöver hjälp på traven när du skall börja spela på nätet är vi den ultimata guiden för dig. Vi har en mångårig erfarenhet inom sportsbetting - speciellt på nätet. Vi önskar dig lycka till och hoppas du kammar hem en riktig storvinst här genom oss.

Kontakta oss

Finns det något du undrar över? Något som du kanske inte riktigt förstår? Då är det bara att kontakta oss. Den mesta informationen finner du här på sidan men om något är oklart eller om du behöver extra hjälp kan du kontakta oss genom vårt kontaktformulär som du finner i menyn. Vi besvarar alla frågor inom 24 timmar.

Spela sunt

Spelproblem är ett ganska välkänt problem och det är ingen som mår bra av det. Det är viktigt att du har kontroll över ditt spelande. Vi förespråkar spel på nätet med gott omdöme och vi hoppas att du är försiktig när du spelar. Om du känner att du har problem rekommenderar vi ett besök till Spelpaus.se.

Google hjälper till

Vi försöker så gott vi kan här på Svenskbetting.com. Men det är omöjligt att skaffa lika mycket information som du finner hos en ganska bekant sökmotor, nämligen Google.se. Om du inte hittar vad du letar efter här hos oss kan du alltid göra en enkel sökning hos Google, där finner du allt!

Copyright © 2022 Svenskbetting.com