Manchester United vs Manchester City – Premier League

Hemmalaget Manchester United

manchester-united-vs-manchester-cityDerby och vilket derby sedan! I den här matchen finns det känslor på alla plan, bland fansen självklart och bland spelare och tränare. Alla känner till historien mellan Zlatan Ibrahimovic och Pep Guardiola och om du inte känner till den kommer den kortfattat här. När Zlatan spelade i FC Barcelona sa han att Pep inte tränade Barcelona för FC Barcelona var som ett självspelande piano och Zlatan sade säkert mer till Pep.

Nu möts dom igen men i olika lag. Vilken skön känsla det måste vara. Manchester United har startat säsongen på ett makalöst bra sätt och vilken skillnad på de senaste säsongerna som varit mer eller mindre katastrof mätt med Unitedfansens ögon.

Bortalaget Manchester City

Även Manchester City har startat riktigt bra dom också. Peps spelare startade lite trevande mot Sunderland där man till slut lyckades vinna men sen har man rockat på rätt ordentligt. Man klarade av Steaua Bucharest med 5-0, sen slog man Stoke med 4-1 och West Ham med 3-1.

Spelarna i Manchester City är slitvargar och man har kvalitéer på alla positioner. Med Pep vid rodret och som säkert vill bevisa för sig själv och inte minst Zlatan att han också kan dirigera ett piano orkester söker nog revansch mot det Zlatan har sagt och skrivit.

Så här tänker vi

Manchester City kommer att spela bra men Manchester United har hemmafördel och man har Zlatan som på alla sätt och vis kommer att vinna den här matchen så vi spelar Vinst för Manchester United till oddset 2.40 hos Ladbrokes.

Vi spelar: Vinst för Manchester United hos Ladbrokes.

Lämna en kommentar