Manchester United vs PSG – Champions League

Onsdagen bjuder in till ett högintressant möte mellan Manchester United och PSG. En poäng räcker för att United ska ta sig vidare till åttondelsfinal men det blir tuffast möjliga motstånd mot Neymar, Mbappe och gänget. Senast lagen möttes var det United som överraskande vann i Paris. Nu håller spelbolagen PSG som favoriter.

Hämta din oddsbonus hos Nordicbet

Hemmalaget Manchester United

Manchester United har gått bra i Champions League med undantaget för smällen i Istanbul mot Basaksehir där det blev förlust med 1-2. I övrigt är det idel segrar för ”Red Devils” i tävlingen. Därför räcker det med en poäng för att säkra avancemang till åttondelsfinal. United har blivit något av PSG:s mardrömsmotståndare de senaste säsongerna. Förra året slog United mycket överraskande ut PSG i åttondelsfinalen av samma turnering och senaste mötet slutade alltså med seger med 2-1 för United. Stämningen i laget lär också vara god efter den imponerande vändningen mot Southampton i Premier League där Man Utd vänder 0-2 till 3-2 efter två mål av inhopparen Cavani.

Bortalaget PSG

PSG har inte imponerat de senaste matcherna. Om det blir förlust mot United får laget det mycket tufft att nå åttondelsfinalerna. På de fem senaste matcherna har det blivit två segrar och förlust mot Monaco och Leipzig samtidigt som man tappade poäng mot Bordeaux i helgens ligaspel. Förväntningarna är ändå att PSG ska vinna men det blir en tuff uppgift på Old Trafford.

Så här tänker vi

Vi tror att det blir en mycket jämn och välspelad match mellan två spelskickliga lag. Uniteds kontringspel brukar passa bra mot lag med stort bollinnehav. Därför tror vi att United mycket väl kan ta poäng hemma mot PSG även om det blir svårt. Till slut tror vi att det blir oavgjort i matchen vilket vi också spelar hos Nordicbet till oddset 3,60.

Vårt speltips: X i matchen mellan United och PSG till oddset 3,60 hos Nordicbet

Team Svenskbetting