Manchester United vs PSG – Champions League

Champions Leagues åttondelsfinaler ligger äntligen vid dörren och en av de hetaste matcherna under tisdagen är utan tvekan den mellan Manchester United och PSG. Om någon hade frågat för två månader sedan hur det skulle sluta hade alla svarat seger för PSG. Nu är det ett pånyttfött Manchester United och matchen känns därför ännu mer intressant.

Hemmalaget Manchester United

Manchester United är ett nytt lag under nye tränaren Ole Gunnar Solskjaer. Med norrmannen vid rodret har laget spelat 11 matcher och vunnit 10. Det som såg ut som en omöjlighet är idag verklighet då Manchester United har tagit sig upp bland topp 4 i ligan vilket innebär spel i Champions League nästa säsong. Efter att Solskjaer vilat flera spelare i helgens ligamatch mot Fulham har han pigga spelare som lär vara motiverade mot PSG.

Bortalaget PSG

PSG leder självklart Ligue 1 i överlägsen stil och har på 22 matcher endast förlorat en, vunnit 19 och spelat två oavgjorda. Sin grupp i Champions League vann man också före såväl Liverpool och Napoli. Laget är fyllt av världsstjärnor men det finns en hel del mörka moln på himmeln som omger laget från Frankrikes huvudstad. Megastjärnan Neymar är skadad i dubbelmötet och i senaste ligamatchen fick Cavani gå av och ser ut att missa matchen också. Dessutom har lagets mittfältsmotor Veratti precis kommit tillbaka från skada och kan vara ringrostig mot United.

Så här tänker vi

Manchester United är starka under Solskjaer vilket man bevisat genom att besegra såväl Tottenham som Arsenal på bortaplan. När det nu är Champions League som väntar lär laget vara extra motiverade och trots att det är PSG på andra sidan planen finns det chanser för en röd seger. Dock ska det tilläggas att PSG har ett ruggigt lag men avsaknaden av såväl Neymar och Cavani gör att den omtalade trion som också innehåller Mbappe endast har den sistnämnda från start. Därför tror vi att United vinner matchen och väljer att spela en hemmaseger till oddset 2,30 hos Bethard.

Vårt speltips: United vinner mot PSG till oddset 2,30 hos Bethard

Team SvenskBetting