Manchester United vs Southampton – Premier League

Formstarka Manchester United tar emot ligatolvan Southampton och siktar på tre poäng i jakten på Champions League-platserna. Sedan återstarten har United varit ligans formstarkaste lag och det ser ljusare ut än på flera år i den röda delen av Manchester. Måndagens motståndare Southampton blir dock ingen enkel uppgift. ”The Saints” har endast en förlust sedan återstarten och har besegrat lag som Manchester City och tagit poäng av Everton. Vi räknar med en intressant match där United bör hålla för favoritskapet.

Hämta din välkomstbonus hos Betsson idag

18+ | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Regler & villkor gäller

Hemmalaget Manchester United

Frågan är när det senast var så mycket positiva rubriker om Manchester United. Värvningen av Bruno Fernandes i vintras har varit direkt avgörande. I de 15 matcher som portugisen spelat har United vunnit elva och spelat fyra oavgjorda. I tillägg har supertalangen Mason Greenwood visat en strålande form och gjort mål i tre raka matcher samtidigt som lovorden fortsätter att ösa in från alla håll och kanter. Lägg till en pånyttföd Paul Pogba och framtiden för de röda ser helt plötsligt ljusare ut än på länge. Dock har tidigare prestationer på säsongen gjort att man fortfarande ligger femma i tabellen men avståndet har krympt rejält och nu är det endast en poäng upp till Champions League.

Bortalaget Southampton

Southampton ligger stabilt i mitten men har en uppåtgående formkurva. De tre senaste matcherna har man vunnit mot Manchester City och Watford samt spelat oavgjort borta mot Everton. Ett imponerande facit och ”The Saints” har ett intressant lag. Men det känns osannolikt att de skulle kunna hota ett Manchester United som ser starkare ut än på mycket länge.

Så här tänker vi

Vi tror United vinner men oddsen 1,31. Som tur är erbjuder Betsson spel på handikapp också. Därför väljer vi att spela United som segrare med handikapp -1,5. Vi får bäst odds hos Betsson som erbjuder 2,30 på spelet.

Vårt speltips: United som segrare med -1,5 i handikapp till oddset 2,30 hos Betsson

Team Svenskbetting